Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران با اشاره به فعالیت رسمی شبکه آموزشی دانش‌آموزان در فضای مجازی گفت: تاکنون بیش از 95درصد مدارس مقطع ابتدایی استان تهران وارد سامانه شبکه آموزشی «شاد» شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرری، مهدی درخشانی معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آموزش و پرورش به لحاظ جمعیت دانش‌آموزان مهم‌ترین و گسترده‌ترین دستگاه دولتی است و با توجه به پیشرفت تکنولوژی در دنیای امروز، ایجاد بستر آموزش‌های مجازی در این حوزه لازم بود که با بروز وضعیت بحرانی شیوع کرونا الزام و نیاز این کار بیشتر احساس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تقویت آموزش‌های مجازی نویدبخش تغییرات بنیادین خواهد بود، افزود: با توجه به گزاره‌های سند تحول بنیادین در اهداف کلان آموزشی همچنین ایجاد بستری که امنیت داده‌های دانش‌آموزان را فراهم کند، شبکه اجتماعی دانش‌آموزان تحت عنوان «شاد» راه‌اندازی شد که با وجود همه محدودیت‌ها محک خوبی برای آموزش و پرورش است.

معاون آموزش و پرورش استان تهران با اشاره به برخی مشکلات در پوشش برنامه شاد تصریح کرد: تعدادی از دانش‌آموزان به لحاظ مالی امکان تهیه گوشی نداشته یا برخی از خانواده‌هایی که دارای چند فرزند هستند به تعداد فرزندان گوشی ندارند و برخی گوشی‌های قدیمی داشته که قابلیت نصب این برنامه را ندارند و در مناطقی هم دسترسی به اینترنت وجود ندارد که این موارد از جمله مشکلاتی است که دانش‌آموزان برای نصب شاد مواجه هستند.

درخشانی با تأکید بر اینکه سعی می‌کنیم اشکالات و ابهامات این طرح بزرگ را هرچه سریع‌تر مرتفع کنیم، ادامه داد: کارشناسان حوزه فناوری با نظارت و پیگیری فنی و هماهنگی با معاونت‌های آموزش ابتدایی، متوسطه، تربیت بدنی و سلامت و پرورشی و فرهنگی استان، برای پوشش کیفی و کمی و بررسی مشکلات و نواقص سامانه تلاش می‌کنند.

وی با بیان اینکه جزو چهار استان پرجمعیت کشور هستیم و پراکندگی روستاها زیاد است که باعث سختی کار می‌شود، عنوان کرد: در حال حاضر و تا به امروز در سطح شهرستان های استان تهران در مقطع ابتدایی ۹۵ درصد مدیران مدارس، بیش از ۷۰ درصد معلمان و حدود ۶۵ درصد دانش‌آموزان وارد سامانه شبکه آموزشی شاد شده‌اند و عضویت مدارس متوسطه در شاد به تازگی در سامانه راه‌اندازی شده که در استان ما افزایش قابل ملاحظه‌ای داشته و نسبت به استان‌های دیگر آمار خوبی است.

معاون آموزش و پرورش استان تهران با اشاره به اینکه برنامه شاد بالاترین حجم مخاطب را در بین پیام رسان‌های ایرانی دارد، ابراز داشت: درصد زیادی از دانش‌آموزان تحت پوشش شبکه آموزشی شاد قرار گرفته‌اند و طی دو هفته‌ای که اپلیکیشن شاد به صورت رسمی آغاز به کار کرده، بیش از هشت میلیون نفر مخاطب دارد که رکورد بی‌نظیری به جا گذاشته و تلاش ارزشمندی است.

درخشانی با بیان اینکه هیچ پروژه و اقدامی پوشش مخاطبی صددرصدی نخواهد داشت، عنوان کرد: تحقق ثبت رضایت‌بخش شاد در این استان حاصل تلاش، همدلی و همراهی معلمان دلسوز، دانش‌آموزان و اولیا گرامی است و البته این نکته قابل توجه است که حجم بالای مخاطبان همچنین نوپا بودن سامانه گزارش‌گیری باعث شده که میزان گزارشات به کندی صورت بگیرد و در واقع آمار اعضای برنامه شاد بیشتر از آمارهای اعلام شده است.

وی در ادامه تأکید کرد: برای مدارس عشایری و یا مدارس روستایی که به هر دلیلی نتوانند به موقع از شاد استفاده کنند، از سایر ظرفیت‌ها مانند تهیه و ارسال بسته‌های آموزشی، حضور معلمان فداکار برای رفع اشکال دانش‌آموزان با رعایت چارچوب‌های بهداشتی و موارد دیگر برای تداوم آموزش استفاده می‌شود.

معاون آموزش و پرورش استان تهران در پایان خاطرنشان کرد: باید بپذیریم که با توجه به شیوع کرونا شرایط فعلی جامعه متفاوت است و وضعیت مثل سابق نیست لذا ممکن است یک سری نگرانی‌ها را برای دانش‌آموزان و خانواده‌ها به وجود بیاورد و روال‌های طبیعی طی نشود اما آموزش و پرورش تلاش می‌کند که استرس‌ها و نگرانی‌ها به حداقل برسد و دانش‌آموزان با کمترین استرس سال تحصیلی را پشت سر بگذارند.

انتهای پیام/۶۷۰۶۲/پ/س

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش استان تهران دانش آموزان فضای مجازی آموزش و پرورش دانش آموزان استان تهران شبکه آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۹۴۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان خراسان رضوی گفت: ۸۰ درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه است. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، آذر رشیدی در آیین افتتاح پیش دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی در سه‌شنبه‌های امید که امروز در منطقه رضویه برگزار شد، اظهار داشت: 80 درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش اموزان بانیازهای ویژه است.

وی بیان کرد: پیش‌دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی از این جهت یک مدرسه استثنایی است که دانش‌آموزان آن استعدادهای نهفته استثنا دارند و این استعدادهای نهفته باعث استثنا شدن آن‌ها شده است که اگر این استعدادها به شکوفایی برسد این عزیزان جزو برترین دانش‌آموزان خواهند شد.

رشیدی با اشاره به اینکه همه دانش‌آموزان حق ادامه تحصیل دارند افزود: باید تلاش کنیم دانش‌آموز با نیاز ویژه‌ای به خصوص در مناطق محروم و روستایی از تحصیل باز نماند.

وی گفت: این آموزشگاه، دومین آموزشگاهی است که در منطقه رضویه افتتاح شده و خدا را شاکریم که از مهر سال آینده دانش آموزان بانیازهای ویژه با آموزش های خاص و معلمین متخصص در این منطقه ادامه تحصیل خواهند داد.

مدرسه‌سازی صدقه جاریه است

جواد روحانی، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی نیز فعالیت‌های خیرین مدرسه‌ساز را بسیار ارزشمند و قابل ستایش عنوان کرد و اظهار داشت: این باقیات و صالحات افراد خیر است که یادگارهایی معنوی به جای می‌گذارند.

وی با تاکید بر اینکه در میان همه کارهای خیر، مدرسه‌سازی متمایز است، افزود: مدرسه جایگاه ویژه و ممتازی دارد؛ چرا که مدرسه نه تنها یک مکان، بلکه بنایی رفیع با جایگاهی بلند است. از مدرسه آینده یک سرزمین ساخته می‌شود و خیرین به عنوان معماران مهربانی که امروز به پاس تکریم آنها جمع شده‌ایم، به نسل امروز و فردا آموخته‌اند که بخشنده بودن، بیش از آن که تمکن مالی بخواهد قلب بزرگ و دل عاشق می‌طلبد.

روحانی بیان کرد: توسعه فضاهای آموزشی به یقین زمینه‌های رشد و پیشرفت همه جانبه کشور به ویژه در بخش علمی را که زیربنای اصلی توسعه است، فراهم می‌سازد.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی، گفت: این آموزشگاه در زمینی به مساحت 800 متر و با زیربنای 250 متر مربع به ارزش بالغ بر 3 میلیارد تومان با مشارکت نیک‌اندیش بانو پروین گرجستانی و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان احداث شد.

گفتنی است، زمین آموزشگاه توسط علی جان مقیمی به اداره آموزش و پرورش استثنایی اهدا شده بود.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • آموزش ایمنیِ ترافیک به ۴۶۰۰ از دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان غربی
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • نواخته شدن زنگ سپاس در مدارس گیلان
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • برگزاری جشنواره خوشنویسی «کاتبان وحی» ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی