Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-02@03:28:09 GMT

عضویت بیش از97درصدمدیران در"شاد"

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۶۵۵۰۷

وزیر آموزش‌ و پرورش گفت: بیش از ۹۷ درصد مدیران مدارس در «شاد» عضو شده‌اند و همچنین ۷۵ درصد کلاس‌های درس تشکیل ‌شده است و بیش از ۱۰ میلیون دانش‌آموز عضو شبکه «شاد» شده‌اند. ناطقان: محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش در نشست با وزرای ادوار آموزش ‌و پرورش، با آرزوی قبولی طاعات و عبادات، اظهار کرد: پس از تعطیلی مدارس به دلیل شیوع کرونا که اجتناب‌ناپذیر بود و بیش از یک میلیارد و 500 میلیون دانش‌آموز را در سراسر جهان از حضور در مدرسه محروم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: آموزش‌ و پرورش باید برای تداوم آموزش دانش‌آموزان اقداماتی انجام می‌داد. یک ‌راه انتظار تا بازگشایی مدارس بود اما نمی‌دانستیم دورنمای این بازگشایی چه زمانی است و البته وقفه طولانی ‌مدت به جریان یادگیری آسیب وارد می‌کرد.

حاجی میرزایی خاطرنشان کرد: اولین کار که به کمک سازمان صداوسیما انجام شد، پخش برنامه‌های آموزشی از شبکه‌های تلویزیونی بود و در فاصله چند روز معلمان آموزش‌دهنده شناسایی و به صداوسیما معرفی شدند.

وی با اشاره به اینکه در مجموع نظرسنجی‌ها پخش برنامه‌های آموزشی از تلویزیون ارتقای رتبه داشته است، گفت: بیش از ۲۷ میلیون بار فیلم‌های آموزشی دانلود شده است. در روش پخش برنامه‌های آموزشی از صداوسیما این معایب وجود داشت که آموزش‌ها تعاملی نبود و همچنین ما بیش از۲۵۰ عنوان درس داریم که امکان پوشش کامل دروس از طریق تلویزیون وجود ندارد.

وزیر آموزش ‌و پرورش تصریح کرد: معلمان در فضای مجازی خلاقیت‌هایی زیادی داشتند و از این آزمون خوب بیرون آمدند، اما نیاز داشتیم تا طی یک برنامه هماهنگ آموزش‌ها انجام بگیرد.

وی در ادامه اضافه کرد: در طی سال‌های مختلف اقداماتی انجام‌گرفته بود اما ما در شرایطی بودیم که باید به‌سرعت به برنامه‌ریزی اقدام می‌کردیم.

حاجی میرزایی با بیان اینکه در مرحله اول پنج پیام‌رسان اعلام آمادگی کردند، گفت: از مدارس خواستیم تا به‌طور اختیاری پیام‌رسان را انتخاب کنند اما در ادامه کار، هیچ‌کدام از پیام‌رسان‌ها نتوانستند خواسته‌های ما را برآورده کنند. در ادامه این مسیر، همراه اول پلتفرمی را در اختیار ما قرار داد که تا چهل میلیون جمعیت را پوشش می‌دهد و تا ۱۵ سال نیز خدمات فنی و پشتیبانی را انجام خواهد داد.

وی تأکید کرد: اولویت آموزش ‌و پرورش در انتخاب پلتفرم این بود که اطلاعات آموزش ‌و پرورش در اختیار دیگران قرار نگیرد.

حاجی میرزایی با بیان اینکه این دو ماه اخیر بدون تعطیلی پیگیر آغاز به کار شبکه آموزش دانش‌آموزی بودیم، گفت: ثبت‌نام در این شبکه با دوره ابتدایی شروع شد و پس ‌از آن برای دوره متوسطه انجام گرفت.

وی گفت: بیش از ۹۷ درصد مدیران مدارس در شاد عضو شده‌اند و همچنین ۷۵ درصد کلاس‌های درس تشکیل ‌شده است و بیش از ۱۰میلیون دانش‌آموز عضو شبکه شاد شده‌اند. همچنین برای امنیت بیشتر ارتباط بین دانش آموزان در این شبکه بسته‌ شده است و کانال محتوا نیز تعبیه ‌شده که دستیار معلم است و حاوی ابزارها و محتوای آموزشی است.

وزیر آموزش ‌و پرورش با اشاره به اینکه سرعت این شبکه از پیام‌رسان‌های داخلی بیشتر و قیمت کمتری دارد، اظهار کرد: عده‌ای گوشی هوشمند ندارد و یا منطقه زندگی‌شان پوشش اینترنتی ندارد که ما برای آن‌ها نیز اقداماتی انجام داده‌ایم.

وی با بیان اینکه مدرسه کارکردهای متنوعی دارد و هیچ برنامه‌ای جایگزین مدرسه نمی‌شود، گفت: شبکه شاد در این شرایط تعطیلی مدارس به عنوان راه کلی که می‌تواند بخش عظیمی از دانش آموزان را تحت آموزش قرا بدهد و به عنوان یک ابزار سازمانی مطرح شده و خوشبختانه با استقبال خوبی هم روبرو شده است.

حاجی میرزایی افزود: البته تعدادی از دانش آموزان هم به دلایل متعددی امکان استفاده از این ابزار را ندارند که به همه مدیران ابلاغ کردیم که مراقبت حداکثری داشته باشند و اطمینان حاصل کنند که هیچ دانش آموزی از فرصت آموزش و یادگیری به دلیل عدم دسترسی به شبکه شاد محروم نخواهد شد.

وی بابیان اینکه فضایی تعاملی برای والدین در این شبکه ایجاد خواهد شود، خاطرنشان کرد: روز گذشته این شبکه یک میلیارد انتقال پیام و اطلاعات داشته است و خوشبختانه شاد ظرفیت‌های بسیار خوبی دارد و در آینده می‌توانیم ده تا ۱۵درصد آموزش‌ها را از طریق این شبکه انجام بدهیم. منبع: فارس برچسب ها: عضویت ، مدیران مدارس ، شاد

منبع: ناطقان

کلیدواژه: عضویت مدیران مدارس شاد حاجی میرزایی دانش آموزان وزیر آموزش پیام رسان شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۵۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴۰ نیروی فنی جذب هنرستان‌های زنجان می‌شوند

به گزارش خبرنگار مهر، علی اسماعیلی ظهر سه‌شنبه در نشست خبری به مناسبت گرامیداشت هفته بزرگداشت معلم اظهار کرد: امسال میزبان بیش از ۲۲۷ هزار دانش آموز از مقطع پیش دبستانی تا پایه دوازدهم بودیم.

وی با بیان اینکه ۱۴ هزار و ۵۹۵ همکار در ارائه خدمات و برنامه‌های آموزشی و تربیتی شرکت دارند، تصریح کرد: دو عرصه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مهمترین محل رخدادهای آموزشی و تربیتی است که شامل مدرسه و نیروی انسانی و معلمان می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه امسال بزرگداشت هفته معلم با شعار ویژه «همه مدیون توایم» عنوان کرد: وقتی صحبت از معلم می‌کنیم صحبت از جایگاه معلمی و تاثیر آن در جامعه بوده و بسیاری از دستاوردهای جامعه ماحصل فرهنگ آموزش عالی و تعلیم و تربیت است.

وی در مورد نوسازی و احداث مدارس جدید یادآور شد: سال گذشته اداره نوسازی و تجهیز مدارس ۲۱۸ کلاس در سطح استان تحویل داد که این رقم در ۲۰ سال گذشته بی‌سابقه است.

اسماعیلی با بیان اینکه در عین وجود مدارس تخریبی، مدارس نوساز و منظم هم داریم، خاطرنشان کرد: بعضی از مدارس به لحاظ فیزیکی فرسوده است اما از لحاظ کیفیت آموزش و جایگاه تربیتی در سطح ممتاز است و در هیچ کجای استان هیچ مدرسه‌ای به حال خود رها نشده است.

وی در مورد کاهش سطح دانش دانش‌آموزان باید نگاه واقع بینانه داشته باشیم، ابراز کرد: ممکن است بخشی از جامعه دانش‌آموزی علاقه‌ای به روند تحصیلی نداشته باشد اما آموزش و پرورش وظایف خود را برای تربیت آن‌ها انجام می‌دهد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در مورد جذب نیروهای معمم بیان کرد: از جامعه روحانیون ۲۳ نفر از حوزه در آزمون‌ها پذیرفته شدند و در رشته‌های مرتبط با توانایی مشغول خدمت هستند.

وی با اشاره به اینکه میزان خروج نیروها از آموزش و پرورش به دلیل نیاز به معلم در این نهاد در دو سال اخیر کاهش یافته است، تاکید کرد: تدبیری اتخاذ کردیم که کلاس‌ها خالی نماند و بعد از رتبه‌بندی بیش از ۱۰۰ نفر در صف ورود به آموزش و پرورش از دستگاه‌های دیگر هستند.

اسماعیلی از جذب ۱۴۰ نفر نیروی فنی برای اشتغال در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای خبر داد و گفت: در بحث نیروهای کیفیت بخشی نیز ۱۴ اردیبهشت ورود نیروها را پیش‌رو داریم.

وی با اشاره به اینکه مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر نداریم مگر به دلیل بعد مسافت که به مدارس موجود برای سایر پایه‌ها ضمیمه شده باشد، عنوان کرد: از طرفی توسعه شهرک‌های اقماری نیاز به تاسیسات زیربنایی از جمله مدارس دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان ادامه داد: در دوره‌ای بخش قابل توجهی از اعتبارات به روستاها اختصاص یافت و مدارس خوبی در آن‌ها ایجاد شد که به دلیل مهاجرت در حال حاضر بلااستفاده مانده و آن‌ها را در مسیر فروش قرار می‌دهیم.

کد خبر 6093150

دیگر خبرها

  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • ۱۴۰ نیروی فنی جذب هنرستان‌های زنجان می‌شوند
  • بعضی معلمان استان نذر خدمت انجام می‌دهند
  • ۳۶۰۰ معلم در اصفهان استخدام می‌شود/تخلیه ۴۲ مدرسه به دلیل فرونشست