Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-02@09:53:31 GMT

دانش آموزانی که اپلیکیشن شاد ندارند

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۰۷۹۶۱

دانش آموزانی که اپلیکیشن شاد ندارند

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، شیوع ویروس کرونا، تعطیلی مدارس تا پایان سال و تداوم امر تعلیم و تربیت بهانه‌ای شد برای راه‌اندازی سامانه‌های آموزشی و اجرای طرح مدرسه مجازی و آموزش الکترونیکی دانش‌آموزان.

از همان روزهای نخست، معلمان از طریق فضای مجازی با تشکیل گروه‌های مختلف برای پایه‌های تحصیلی، آموزش را از سر گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقوله آموزش آنلاین در فضای مجازی یک موضوع رایج و برای همه به دغدغه‌ای تبدیل شد که خانواده‌ها باید از این فرصت با تامین تجهیزات مورد نیاز برای ارتقا سطح تحصیلی دانش‌آموز خود استفاده کنند.

فضای مجازی که همواره برای دانش‌آموزان یک تهدید جدی محسوب می‌شد، با انتشار ویروس کرونا و تعطیلی مدارس، هم‌اکنون به فرصتی برای ارائه آموزش‌های درسی تبدیل شده است.

این روزها که پایان روزهای کرونایی در کشور مشخص نیست و آغاز بازگشایی مدارس نیز در هاله‌ای از ابهام است، آموزش‌وپرورش از طرح‌هایی رونمایی می‌کند که  زیرساخت‌هایش مهیا نیست و پهنای باند هم کشش حجم میلیونی کاربران را ندارد.

دانش‌آموزانی که در مناطق روستایی ساکن بوده نیز که تحت پوشش اینترنت نیستند و زیرساخت‌های مناسب اینترنتی ندارند؛ برای شرکت در کلاس‌های مجازی با مشکل مواجه هستند.

دانش‌آموزانی که در مناطق روستایی ساکن بوده نیز که تحت پوشش اینترنت نیستند و زیرساخت‌های مناسب اینترنتی ندارند؛ برای شرکت در کلاس‌های مجازی با مشکل مواجه هستند.

نبود کارایی قابل قبول این برنامه باعث شد که مدارس برای آموزش از پیام‌رسان‌های خارجی مانند واتس‌اَپ و غیره برای آموزش دانش‌آموزان استفاده کنند.

هنوز هم مشخص نیست تعلیم ‌و تربیت آینده‌سازان این مرز وبوم در روزها و ما‌ه‌های آینده به چه سمت‌ و سویی برود.

باید منتظر ماند و دید که آیا اپلیکیشن شاد که از همان ابتدا با مشکلات فراوانی برای نصب و اجرا مواجه شده و علی‌رغم نصب ۱۰ میلیون کاربر (به گفته وزیر آموزش‌وپرورش) به سرنوشت پیام‌رسان‌های متعدد دیگر ایرانی دچار یا زمینه برای رفع مشکلات و استفاده از آن به عنوان یک برنامه قوی آموزشی فراهم می شود.

یکی از کارکنان مدارس شهر لار گفت: از زمان شیوع کرونا و تعطیلی مدارس از طريق برنامه واتس‌اَپ، برنامه‌های آموزشی دانش‌آموزان مدارس سطح شهر دنبال می‌شود.

او،  با اشاره به معظلات برنامه  اپلیکیشن شاد، افزود: در حال حاضر سامانه شاد با مشكلاتى روبرو است كه در حال بررسى و حل مشكلات آن هستند.

عمران شاکرپور مدیر روابط‌ عمومی آموزش ‌و پرورش لارستان در پاسخ به این سؤال که برای معلمان ریاضی که امکان برگزاری کلاس‌های مجازی به سبک معلمان دروس حفظی ندارند، چه اقداماتی انجام‌شده است، اضافه کرد: دبیران ریاضی هم مثل سایر دبیران، کلیپ‌های آموزش تصویری خودشان را در گروه‌های کلاسی ارسال می‌کنند.

او، با تاکید بر نحوه برگزاری امتحانات، اظهار کرد: چگونگی برگزاری امتحانات یک تصمیم کشوری است که باید اعلام شود.

شاکرپور با بیان اینکه اینترنت ضعیف روستاها و عشایر یک مشکل کشوری بوده، گفت: در اغلب روستاهای لارستان، وضعیت اینترنت خوب و آموزش مجازی در حال انجام است.

مدیر روابط‌ عمومی آموزش ‌و پرورش لارستان در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اعتراض بعضی از والدین نسبت به قطع و وصل شدن سامانه (شاد) و جوابگو نبودن اینترنت، تصریح کرد: سامانه (شاد)  در مرحله آزمایش و تقویت است که در کنار آن و مانند سابق از سایر پیام‌رسان‌ها برای آموزش استفاده می‌شود.

منبع: شبستان

انتهای پیام/ت

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار فرهنگیان اخبار دانش آموزی فضای مجازی اپلیکیشن شاد دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۷۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد گفت: طرح پنج شنبه‌های طلایی سبب تقویت بنیه علمی دانش آموزان پایه‌های اول تا ششم و راهکاری مناسب برای دوری از فضای مجازی برای آن‌ها است.

به گزارش مهر، محمد جمالی آرند بعدازظهر سه شنبه در نشست با خبرنگاران افزود: طرح پنج شنبه‌های طلایی سبب توانمندی سازی دانش اموزان و معلمان برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

وی بیان داشت: تلاش می‌شود که با توجه به آسیب‌های فضای مجازی، برنامه‌های محتوایی مناسب در آموزش و پرورش تولید و برای دانش آموزان اجرا شود.

جمالی آرند افزود: اجرای طرح پنجشنبه‌های طلایی با توجه به آسیب‌های اجتماعی موجود در فضای مجازی، نقش مهمی در ایجاد فضای شاد برای دانش اموزان خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • حکایت تسنیم از دانش‌آموزانی که رنج علم دارند + فیلم
  • بسته ویژه اینترنت ۳۰ گیگابایتی دولت برای معلمان
  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی