Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملایر گفت: ۸۰ درصد دانش‌آموزان ملایر از ظرفیت برنامه شاد بهره‌مند شدند.

به گزارش خبرگزاری فارس از ملایر هادی سلگی پیش از ظهر امروز در شورای آموزش و پرورش ملایر با بیان اینکه حماسه از یادنرفتنی آزادسازی خرمشهر نماد سرفرازی ملت ایران است اظهار کرد: سوم خرداد، روز استقامت و جانفشانی‌ دلیرمردان ایران و اوج خداباوری و خلوص امام شهیدان است که فرمود: «خرمشهر را خدا آزاد کرد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آرمان‌های امام(ره) باید در بین نوجوانان و جوانان از طریق  برنامه‌های پرمحتوا به عنوان رسالت خطیر آموزش و پرورش زنده نگه داشته شود.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملایر در ادامه ضمن بررسی روند فعالیت مدارس در شبکه شاد گفت: شبکه اجتماعی شاد یک جهش بزرگ در عرصه تعلیم و تربیت و مناسب جامعه امروزی که عصر اطلاعات و ارتباطات است بود.

وی افزود: شبکه شاد این قابلیت را دارد که در شرایط معمولی و فعالیت عادی مدارس نیز به عنوان یک مکمل ارزشمند در فرایند آموزش دانش‌آموزان مورد استفاده قرار گیرد.

سلگی با بیان اینکه معلمان و دبیران برای همگام شدن با جامعه در حال تغییر امروزی باید به دنبال شیوه‌های جدید آموزش باشند تصریح کرد: فیلم‌های آموزشی تولیدی معلمان ملایری در مقطع ابتدایی به واسطه کیفیت و دقت بالا در شبکه ملی دانش‌آموزی(شاد) به اشتراک گذاشته شده و مورد استفاده و بازدید میلیون‌ها دانش‌آموز در سراسر کشور قرار گرفته است.

وی ادامه داد: با تلاش‌های سرگروه‌های آموزشی و تشکیل کارگروه از ابتدای اسفندماه ۹۸ محتواهای آموزشی برای تمام دروس ۶ پایه آماده و در اختیار آموزگاران و دانش آموزان سطح استان قرار گرفت.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملایر اضافه کرد: تا امروز ‌۲۰ محتوای تهیه شده توسط سرگروهای آموزشی و معلمان ملایری در شبکه ملی شاد بارگذاری شده و این تعداد رو به افزایش است.

وی با بیان اینکه بحران کرونا و به تعطیلی کشاندن مدارس فرصتی برای بسترسازی برای آموزش مجازی شد بیان کرد: شبکه شاد حتی پس از بازگشایی مدارس نیز می‌تواند مکمل خوبی برای آموزش دانش‌آموزان باشد.

سلگی بیان کرد: بیش از ۸۰ درصد از دانش‌آموزان شهرستان از ظرفیت نرم‌افزار شاد بهره‌مند هستند و این در حالی است که فرهنگیان با تشکیل کارگروه‌های تولید محتوا از دانش‌آموزانی که به اینترنت دسترسی نداشتند غافل نشده و محتوای درسی را در قالب CD، جزوات کاربردی و درسنامه تهیه و در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه دو نفر از همکاران ملایری در رشته‌های ریاضی و روانشناسی در شبکه استانی تدریس داشته‌اند خاطرنشان کرد: تمام سطوحی که در آموزشگاه مورد استفاده دانش‌آموزان قرار می‌گیرد به صورت روزانه ضدعفونی و گندزدایی شده و توسط تیم ارزیابی متشکل از کارشناسان اداری مورد بازدید قرار می‌گیرند.

مدیر آموزش و پرورش ملایر اظهار کرد: از زمان شیوع ویروس کرونا بسته‌های بهداشتی شامل ماسک، دستکش، ژل و اسپری ضدعفونی‌کننده تهیه و در اختیار همکاران اداری قرار می‌گیرد و بیش از ۶ هزار عدد ماسک نیز در مدارس حاشیه شهر توزیع شده است.

وی در خصوص برگزاری امتحانات گفت: با توجه به تاثیر امتحانات پایه‌های نهم و دوازدهم به ترتیب در هدایت تحصیلی و کنکور امتحان دروس این دو پایه به صورت حضوری و سایر پایه‌ها به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

سلگی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های دقیق در خصوص حفظ پروتکل‌های بهداشتی در برگزاری امتحانات حضوری خاطرنشان کرد: امتحانات رشته‌های انسانی، ریاضی و تجربی در یک روز و به صورت همزمان برگزار نخواهند شد و حوزه‌های برگزاری امتحانات نیز از هشت حوزه به 13 حوزه افزایش پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه بیش از ۳ هزار دانش‌آموز پایه نهم در شهرستان مشغول تحصیل هستند اظهار کرد: امتحانات پایه نهم به صورتی برنامه‌ریزی و برگزار خواهد شد که کمترین ازدحام در حمل و نقل و جابجایی دانش‌آموزان صورت گیرد، ضمن اینکه بلافاصله پس از برگزاری امتحانات محیط برگزاری ضدعفونی خواهد شد.

انتهای پیام/۸۹۰۱۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آموزان آموزش مدارس ملایر شبکه اجتماعی شاد سلگی برگزاری امتحانات مدیر آموزش و پرورش برگزاری امتحانات دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۹۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان خراسان رضوی گفت: ۸۰ درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه است. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، آذر رشیدی در آیین افتتاح پیش دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی در سه‌شنبه‌های امید که امروز در منطقه رضویه برگزار شد، اظهار داشت: 80 درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش اموزان بانیازهای ویژه است.

وی بیان کرد: پیش‌دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی از این جهت یک مدرسه استثنایی است که دانش‌آموزان آن استعدادهای نهفته استثنا دارند و این استعدادهای نهفته باعث استثنا شدن آن‌ها شده است که اگر این استعدادها به شکوفایی برسد این عزیزان جزو برترین دانش‌آموزان خواهند شد.

رشیدی با اشاره به اینکه همه دانش‌آموزان حق ادامه تحصیل دارند افزود: باید تلاش کنیم دانش‌آموز با نیاز ویژه‌ای به خصوص در مناطق محروم و روستایی از تحصیل باز نماند.

وی گفت: این آموزشگاه، دومین آموزشگاهی است که در منطقه رضویه افتتاح شده و خدا را شاکریم که از مهر سال آینده دانش آموزان بانیازهای ویژه با آموزش های خاص و معلمین متخصص در این منطقه ادامه تحصیل خواهند داد.

مدرسه‌سازی صدقه جاریه است

جواد روحانی، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی نیز فعالیت‌های خیرین مدرسه‌ساز را بسیار ارزشمند و قابل ستایش عنوان کرد و اظهار داشت: این باقیات و صالحات افراد خیر است که یادگارهایی معنوی به جای می‌گذارند.

وی با تاکید بر اینکه در میان همه کارهای خیر، مدرسه‌سازی متمایز است، افزود: مدرسه جایگاه ویژه و ممتازی دارد؛ چرا که مدرسه نه تنها یک مکان، بلکه بنایی رفیع با جایگاهی بلند است. از مدرسه آینده یک سرزمین ساخته می‌شود و خیرین به عنوان معماران مهربانی که امروز به پاس تکریم آنها جمع شده‌ایم، به نسل امروز و فردا آموخته‌اند که بخشنده بودن، بیش از آن که تمکن مالی بخواهد قلب بزرگ و دل عاشق می‌طلبد.

روحانی بیان کرد: توسعه فضاهای آموزشی به یقین زمینه‌های رشد و پیشرفت همه جانبه کشور به ویژه در بخش علمی را که زیربنای اصلی توسعه است، فراهم می‌سازد.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی، گفت: این آموزشگاه در زمینی به مساحت 800 متر و با زیربنای 250 متر مربع به ارزش بالغ بر 3 میلیارد تومان با مشارکت نیک‌اندیش بانو پروین گرجستانی و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان احداث شد.

گفتنی است، زمین آموزشگاه توسط علی جان مقیمی به اداره آموزش و پرورش استثنایی اهدا شده بود.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۴۵ درصد دانش‌آموزان مازنی در فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی