Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش گفت: ۳۰ درصد از فضای آموزشی در کشور توسط خیرین و نیکوکاران ساخته شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ محسن حاجی‌میرزایی در حاشیه برگزاری نهمین نشست شورای هماهنگی ارتقای شاخص‌های آموزشی و پرورشی مناطق محروم و کمتر توسعه یافته در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز نهمین جلسه این شورا با حضور نمایندگان دستگاه‌های مختلف برگزار شد و یکی از دغدغه‌های نمایندگان دستگاه‌های حاضر کاستن محدودیت به ویژه محدودیت دسترسی آموزشی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی تصریح کرد: ارائه خدمات با کیفیت و به موقع و توزیع مناسب در حوزه آموزشی از مواردی بود که دستگاه‌های مختلف در جلسه امروز بر آن تأکید داشتند و بر همین اساس قرار است برنامه‌هایی در این زمینه اجرا شود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تلاش‌های مؤثر برای کاستن فاصله دسترسی آموزشی در کشور گفت: خوشبختانه با برنامه‌های مدونی که در سالهای اخیر انجام شده این فاصله به میزان زیاد کاسته شده است، اما با توجه به شیوع ویروس کرونا باید تدابیر ویژه‌ای برای ارائه خدمات آموزشی مناسب در کشور به ویژه در مناطق محروم مدنظر قرار بگیرد.

حاجی‌میرزایی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط جهان و همچنین کشور با شیوع ویروس کرونا در این شرایط ما به دنبال ارائه خدمات آموزشی مناسب و با حفظ سلامت دانش‌آموزان هستیم و در واقع باید بتوانیم برنامه‌های آموزشی را جایگزین برنامه‌های عادی در سالهای اخیر کنیم.

وی با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان از 15 شهریورماه خاطرنشان کرد: حدود یک ماه دیگر سال تحصیلی دانش‌آموزان آغاز خواهد شد و باید بتوانیم شرایط لازم را برای ارائه خدمات آموزشی به روش‌های مختلف فراهم کنیم.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در مناطق عادی دانش‌آموزان در مدارس حضور پیدا خواهند کرد، گفت: در برخی از مناطق که با جهش کرونا روبرو هستیم دانش‌آموزان به صورت روزهای زوج و فرد در مدارس حضور می‌یابند همچنین از تجهیزات نوین و صدا و سیما برای ارائه اقدامات آموزشی استفاده خواهیم کرد.

وی گفت: برای ارائه خدمات آموزشی از طریق فضاهای اینترنتی نیاز به ابزار مناسب و اینترنت است و این موارد از ضروریات است که ممکن است بخشی از دانش‌آموزان در مناطق محروم دسترسی به این موارد را نداشته باشند که در این جلسه به این موضوعات اشاره شد تا بتوانیم با استفاده از ظرفیت خیرین و مسئولیت اجتماعی بنگاه‌های اقتصادی و از ظرفیت مشارکتهای مردمی ابزارهای مناسبی را برای دسترسی دانش‌آموزان در مناطق محروم به این موارد را داشته باشیم. تلاش خواهیم کرد سال تحصیلی جدید را با کیفیت و پوشش مناسب در سطح کشور آغاز کنیم.

حاجی‌میرزایی گفت: در سال جاری تلاش خواهیم کرد با ترکیب کلاسهای حضوری و غیرحضوری و استفاده از ظرفیت تلویزیون برای پخش برنامه‌های آموزشی شرایط را به جلو ببریم و بتوانیم در این زمینه موفقیت‌های خوبی دست پیدا کنیم که براساس گزارشی که اعلام شده است در حال حاضر کسانی که به سامانه شاد دسترسی ندارند حدود 3 میلیون و 500 هزار نفرند که در جلسه امروز قرار شد که برای این افراد تمهیداتی در نظر گرفته شود.

وزیر آموزش و پرورش گفت: براساس اعلام وزارت ارتباطات 90 درصد روستائیان کشور به اینترنت دسترسی دارند بنابراین ممکن است در برخی از مناطق علیرغم اینکه اینترنت وجود داشته باشد دانش‌آموزان ابزار لازم را برای استفاده از این فضا نداشته باشند که باید تلاش کنیم که این ابزار را تأمین و در اختیار دانش‌آموزان قرار دهیم که برهمین اساس رایزنی‌هایی با وزارتخانه‌های مربوطه برای تولید و عرضه ابزار مورد نیاز انجام شده است همچنین در صورت نیاز این ابزار از خارج از کشور وارد خواهد شد.

وی همچنین به تلاش خیرین و نیکوکاران برای ساخت مدارس در سطح کشور اشاره کرد و گفت: حدود 30 درصد از فضاهای آموزشی توسط خیرین و با مشارکت نیکوکاران احداث شده است.

دانش‌آموزان میان پایه برای سفارش کتاب تا 20 مرداد فرصت دارندتشریح جزئیات آغاز فعالیت مدارس در سال تحصیلی کرونایی دانش‌آموزانگزارش/ آیا کار کردن و مهارت‌آموزی دانش‌آموزان حین تحصیل یک ضرورت است/ کم‌کاری آموزش‌و‌پرورش برای مهارت‌آموزی

انتهای پیام/

 

R1491/P/S2,25,22/CT11 قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی ۱ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره واردات احتمالی "واکسن کرونای روسی" ۲ برای نوسازی ناوگان تاکسیرانی دچار استیصال شده‌ایم/ نه امکان واردات داریم و نه خرید از داخل! ۳ آمار جان‌‌باختگان کرونا در ایران از مرز ۱۷۰۰۰ نفر گذشت ۴ زورگیری سارقان جوان از پسر ۱۴ ساله/ کشف قمه آغشته به خون از متهمان ۵ اعلام "وضعیت فاجعه" در شهر ملبورن استرالیا ۶ تشریح جزئیات آغاز فعالیت مدارس در سال تحصیلی کرونایی دانش‌آموزان ۷ گزارش| ایران چگونه با هدایت امام خامنه‌ای تبدیل به کشوری "دانش‌بنیان" شد ۸ اطلاعیه وزارت اطلاعات درباره ضربه به یک گروه تروریستی مستقر در آمریکا: سرکرده «تندر» در اختیار ماست مهمترین اخبار اجتماعی برای نوسازی ناوگان تاکسیرانی دچار استیصال شده‌ایم/ نه امکان واردات داریم و نه خرید از داخل! برای پلیس فرقی بین تخلف راننده خودروی لاکچری و غیرلاکچری وجود ندارد کاهش ابتلا به سرطان پستان، دیابت، سرطان تخمدان و آلزایمر با شیردهی مادر به نوزاد! برای پرداخت "پاداش پایان خدمت معلمان" مدارس را نمی‌فروشیم!/ پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان از شهریور مهمترین اخبار تسنیم گزارش تسنیم| «خودکفایی»، راهبرد ۳۰ ساله رهبری که کشور را نجات داد طرح‌های مجلس برای حمایت از اقشار آسیب‌پذیر‌‌/ کالابرگ‌ کالاهای اساسی ویژه ‌دهک‌های پایین جامعه ‌تنظیم شد‌ ۸۸۰۰ استاد و مدرس کشور: ۲ حزب اصلی آمریکا بخش بزرگ مشکل ایرانیان‌اند/ ظرفیت میهن معطل پیروزی یا شکست آن‌ها نشود سناتور روس: به‌رغم هشدارهای آمریکا به همکاری با ایران ادامه می‌دهیم «معجزه آبخیزداری»| ۸ راهکار آبخیزداری برای رفع مشکل بی‌آبی «غیزانیه‌»ها درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ارائه خدمات آموزشی وزیر آموزش و پرورش دانش آموزان مناطق محروم سال تحصیلی برای ارائه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۳۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ اول شدند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، رویکرد پژوهشسرا، شناسایی استعداد‌ها و فراهم آوردن زمینه رشد توانمندی‌ها و پرورش خلاقیت دانش آموزان است، در انجمن رباتیکِ پژوهشسرای تویسرکان ۳۰ دانش آموز فعال هستند.

ابوالفضل و امیرعلی محمدصالحی دو سال و نیم است که در حوزه رباتیک و هوش مصنوعی زیرنظر پژوهشسرای دانش آموزی و همچنین به صورت برخط با کارشناسان این رشته در تهران فعالیت می‌کنند.

تا اینکه با راهنمایی مربی و حمایت والدین در مسابقات ربوکاپ آزاد ایران در تهران در بخش طراحی و ساخت شرکت کردند و بین ۴۳ تیم ۵ تا ۸ نفره، تیم این دو، قهرمان شد.

دانش آموزان علاقمند به این رشته، از پایه تحصیلی اول تا دوازدهم می‌توانند در پژوشسرا ثبت نام کنند و آموزش ببینند.

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • ۸۵۰ هزار دانش‌آموز دانشجو تحت حمایت کمیته امداد هستند
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی 
  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ اول شدند
  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • مقام نخست دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ آزاد کشور