Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان مدیرکل توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش گفت: ۳ میلیون و ۲۵۰ هزار دانش‌آموز وسیله هوشمند برای اتصال به شبکه شاد ندارند.

محمدرضا سیفی شب گذشته (۲۹ مردادماه) در آیین رونمایی از برنامه ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ سند تحول اداره آموزش و پرورش شهرستان ابهر و مراسم افتتاح اتاق تولید محتوای آموزشی - الکترونیکی با بیان اینکه ایران از لحاظ آموزش در دوران کوید - ۱۹ یکی از موفق‌ترین کشورهای جهان است، اظهار کرد: این امر بر اساس  آمار ارائه شده از سوی یونیسیف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کشورهایی مانند ترکیه، چین و آلمان نیز در این حوزه موفق بودند، تصریح کرد: ایران جزو کشورهایی است که حداقل در زمینه آموزش تلویزیونی و غیرحضوری در مناطق دور و کوهستانی حرفی برای گفتن دارد.

این مسئول با تاکید بر اینکه برنامه‌ریزی برای بازگشایی مدارس که از ۱۵ شهریور خواهد بود باید از هم‌اکنون انجام شود، اضافه ‌کرد: برنامه‌ریزی‌ها باید بر حسب وضعیت هر استان از لحاظ شیوع کرونا باشد.

سیفی با بیان اینکه پارسال ۷۰ درصد از آموزش‌ها در مدارس پایان یافته بود که با آغاز کرونا دچار غافل‌گیری شدیم، عنوان کرد: نحوه برخورد با این شرایط به گونه‌ای بود که آموزش‌ها از طرق مختلف به دانش‌آموزان ارائه شد.

این مسئول تاکید کرد: امسال هم روش‌های غیرحضوری به ویژه اعزام راهبران آموزشی و تربیتی به روستاها و مناطق کوهستانی مدنظر است.

وی با اشاره به راه‌اندازی پویش اهدای تبلت و گوشی هوشمند به دانش‌آموزان نیازمند در ابهر، اظهار کرد: ۳ میلیون و ۲۵۰ هزار دانش‌آموز دارای اینترنت هستند اما وسیله هوشمند برای اتصال به شبکه شاد ندارند که با راه‌اندازی پویش ملی «همه با هم با تبلت هر کدام یک مدرسه می‌سازیم» سعی خواهیم کرد این مشکل نیز مرتفع شود.

سیفی با اشاره به اینکه ابهر شهر تاریخی و فرهنگی است، تصریح کرد: شهری با این همه عظمت تاریخی و پیشینه‌ای که دارد، در زمینه آموزش و پرورش باید هم موفق باشد.

در ادامه این جلسه رئیس آموزش و پرورش ابهر با اشاره به اینکه در این شهرستان ۲۶۳ مدرسه دایر است، عنوان کرد: ۱۸۴۵ همکار فرهنگی در این شهرستان فعالیت دارند که ۸۴۵ نفر از آن‌ها را بانوان تشکیل می‌دهند و ۷۲۰ همکار نیز با مدرک دکترا و کارشناسی ارشد در حال خدمت در این مجموعه هستند.

عباس عزیزخانی با اشاره به اینکه با شیوع ویروس کرونا فعالیت مدارس با این شرایط تطبیق پیدا کرد، اضافه کرد: در این ایام فرهنگیان ابهر به صورت جهادی وارد شده و با کمک آنان تولید محتوا و توزیع پک‌های آموزشی در مناطق روستایی در شهرستان انجام شد.

وی با اشاره به خرید گوشی هوشمند برای دانش‌آموزان بی‌بضاعت، ادامه داد: با کمک خیرین ابهر بیش از ۶۰ میلیون تومان در این حوزه هزینه شد و تا حد امکان تلاش کردیم، زیرساخت‌های اینترنتی نیز در روستاها فراهم شود.

این مسئول از آمادگی آموزش و پرورش ابهر برای بازگشایی مدارس خبر داد و افزود: آموزش و پرورش شهرستان آماده برگزاری کلاس‌های درس در مدارس با هر سه سناریو وضعیت سفید، زرد و قرمز است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی زنجان آموزش و پرورش آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۷۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از دانش آموز وظیفه شناس کوچصفهانی

رقیه برقی، دانش آموز پایه چهارم کوچصفهانی در مسیر برگشت از مدرسه، قطعه‌ای طلا به ارزش ۶۰ میلیون تومان پیدا کرده و آن را به صاحبش برگرداند.

در مراسمی در دبستان دخترانه ابوالمعالی کوچصفهان رشت از این دانش آموز وظیفه شناس به پاس درستکاری و امانتداریش تقدیر شد.

مجتبی صادق پور، رئیس آموزش و پرورش کوچصفهان در این مراسم گفت: این دانش آموز با اخلاق حسنه گامی مهم در اجرای سند تحول بنیادی آموزش و پرورش برداشته و با امانتداری و ترویج فرهنگ اخلاق اسلامی دیگر دانش آموزان را با این فرهنگ مهم بیشتر آشنا کرد. 

رقیه برقی، دانش آموز درستکار کوچصفهانی هم در این مراسم با بیان اینکه اموال پیدا شده باید به صاحب اصلیش برگردانده شود، گفت: والدین من به ویژه مادرم به من آموخته اند امانتدار خوبی برای مردم و همسالان خود باشم.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • تجلیل از دانش آموز وظیفه شناس کوچصفهانی
  • بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • زنگ سپاس معلم در مدارس خراسان شمالی طنین انداز شد
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • ۳۲۰ دانش آموز برتر استان یزد تجلیل می‌شوند‌