Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل آموزش‌وپرورش استان قم گفت: با رفع بسیاری از نواقص برنامه شاد، ۸۵ درصد از دانش آموزان قمی از مزایای این شبکه بهره‌مند می‌شوند. - اخبار استانها -

حمیدرضا شیخ‌الاسلام در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم، با اشاره به نحوه بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید اظهار داشت: همکاران ما در ستاد اجرایی سطح نواحی با هماهنگی‌های لازم برنامه‌های خود را در سه وضعیت طراحی کرده‌اند تا بازگشایی کلیه مدارس استان با حضور همکاران اجرایی و در صورت نیاز همکاران فرهنگی انجام شود که از روز شنبه آموزش دروس مقاطع مختلف در فضای مجازی ارائه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم با معرفی محورهای مانور بازگشایی مدارس تصریح کرد: بازگشایی مدارس حول پنج محور برنامه‌ریزی، همکاران و آمادگی آن‌ها در برنامه شاد، بهداشت مدارس، وضعیت سه‌گانه و دانش آموزان و رصد آمادگی آن‌ها برای حضور در مدارس در قالب کلمه بهبود انجام می‌شود.

وی نحوه آموزش در مدارس استثنایی را نیز همانند دیگر مدارس در فضای مجازی دانست و ابراز کرد: با توجه به تعداد محدود این دانش آموزان قطعاً نحوه ارتباط در فضای مجازی و حتی تلفنی با این عزیزان بسیار راحت‌تر خواهد بود، برآورد ما حفظ سلامت این دانش آموزان با مدیریت شرایط است.

شیخ‌الاسلام با اشاره به افزایش تعداد دانش آموزان طی سال‌های اخیر و تراکم بالای جمعیت در استان عنوان کرد: 273 هزار دانش‌آموز در مقاطع مختلف در مدارس سطح استان مشغول به تحصیل می‌شوند که به‌منظور تقویت زیرساخت‌ها تا به امروز 186 فضای آموزشی احداث و مقاوم‌سازی شده است.

آموزش و پرورش با کمبود نیروی انسانی مواجه است

وی کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش را جدی دانست و افزود: محدودیت ظرفیت استخدام و از طرفی بازنشستگی جمع کثیری از همکاران فرهنگی به‌طور هم‌زمان، آموزش و پرورش را با کمبود نیروی انسانی مواجه ساخته که این مشکل با به‌کارگیری حق‌التدریس نوبت دوم همکاران تأمین‌شده است.

به گفته مدیرکل آموزش و پرورش استان قم برگزاری برخی از دروس کارگاهی و عملی با تعیین وضعیت و تقسیم‌بندی هنرجویان هنرستان‌ها به‌صورت حضوری انجام می‌شود که این اقدام با رعایت کامل موارد و نکات بهداشتی از سوی مراکز آموزشی مدیریت خواهد شد.

قم| آموزش یکسان دانش‌آموزان زمینه توسعه عدالت آموزشی را فراهم کرد/ "شاد" فرصت مناسب برای بهبود یادگیریاینترنت شاد برای همه استفاده‌کنندگان رایگان شد+ امکانات نسخه جدیدنسخه جدید شاد با قابلیت‌هایی برای دانش آموزان نابینا و ناشنوا؛کاهش 2.5 درصدی مدارس غیردولتی در اصفهان

وی راه‌اندازی شبکه شاد را رخدادی بزرگ برای آموزش و پرورش دانست و گفت: این برنامه با همه نواقصی که در آن مطرح بود در بازه زمانی محدود جمع کثیری از دانش آموزان را تحت پوشش قرارداد تا با تدریس مجدد و مرور مطالب درسی تمامی شبهات و اشکالات خود را رفع کنند.

شیخ‌الاسلام نوع ارتباط معلم با دانش‌آموزانش را در یادگیری مؤثر قلمداد کرد و افزود: در نسخه جدید برنامه شاد کلاس‌های درسی طبق ساعات تعیین‌شده توسط مدیران به دانش آموزان انجام خواهد شد و ارائه مطالب آموزشی در این برنامه نیز با توجه به آستانه تحمل دانش آموزان در مقاطع مختلف آماده‌شده است.

رونمایی نسخه جدید برنامه شاد در فضای مجازی

وی با اشاره به بهره‌مندی 85 درصد از دانش آموزان قمی از مزایای شبکه شاد یادآور شد: دانش‌آموزانی که به هر دلیلی موفق به تهیه وسایل مجازی نشده‌اند مطالب آموزشی دروس مختلف را می‌توانند از طریق شبکه‌های آموزشی تعیین‌شده در صداوسیما فرابگیرند.

به گفته مدیرکل آموزش و پرورش استان قم با تهیه جزوه و درس‌نامه و روان‌سازی مطالب کتاب درسی برای دانش آموزان مناطق محروم و روستایی اقدامات شایسته‌ای صورت گرفته به‌نحوی‌که این کار با شناسایی دانش‌آموز و مراجعه به درب منازل به‌صورت موردی انجام‌شده است.

وی از رونمایی نسخه جدید برنامه شاد در فضای مجازی خبر داد و گفت: نسخه جدید برنامه شاد با امکانات و ساختار جدید رونمایی شده است و با انتقال اطلاعات دانش آموزان و همکاران ما از سامانه سناد به شاد، کلاس‌بندی‌ها و احراز هویت دانش آموزان در بستر شاد انجام می‌شود.

شیخ‌الاسلام با اشاره به رفع مشکلات برنامه شاد در نسخه جدید خاطرنشان کرد: 25 نفر از همکاران ما با محوریت کارشناس فناوری اطلاعات مشخص شدند تا آموزش‌های لازم درزمینهٔ نحوه استفاده از این شبکه را ببیند و در هر ناحیه سه پشتیبان برای رفع سؤالات همکاران و والدین درزمینهٔ شبکه شاد وارد عمل شده‌اند.

انتهای پیام/453/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نسخه جدید برنامه شاد کمبود نیروی انسانی دانش آموزان مدیرکل آموزش پرورش استان قم فضای مجازی آموزش و پرورش شیخ الاسلام شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۷۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۲۴ هزار و ۸۸۰  نفر  دبیر و هنرآموز/ برگزاری آزمون استخدامی ۲۸ اردیبهشت

معاون وزیر وزارت آموزش و پرورش گفت: در آزمون استخدامی امسال حدود ۲۴ هزار ۸۸۹ نفر در دوره متوسطه جذب می‌شوند که برای این تعداد ۳۸۱ هزار نفر ثبت‌نام کرده‌اند.

به گزارش مشرق، محمدمهدی کاظمی اظهار کرد: در ۲ سال گذشته یکی از موضوعات اساسی، رویکرد مبتنی بر آمایش منطقه‌ای بوده که بر این اساس وضعیت دانش‌آموزان تا پایان برنامه هفتم پیشرفت و حتی تا ۱۰ سال آینده تحلیل شده است، در واقع آمار جمعیت دانش آموزان دوره ابتدایی و نرخ موالید طی پنج سال گذشته را از سازمان ثبت‌احوال دریافت و برنامه ریزی را متناسب با این اطلاعات انجام داده‌ایم.

تا پایان برنامه هفتم توسعه روند جمعیت دانش‌آموزی در دوره متوسطه افزایشی است و باید از نظر فضا و تجهیزات و نیروی انسانی پیش‌بینی لازم انجام شود

وی افزود: بیشتر برنامه‌ریزی‌ها برای دوره دوم متوسطه است که در آنجا تنوع شاخه و رشته وجود دارد که نیازمند برنامه‌ریزی بیشتری هستیم. اما در دوره ابتدایی و متوسطه اول وضعیت درسی ثابت است و همه دانش آموزان یک برنامه درسی را در هر پایه در آموزش عمومی می‌گذرانند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: آمارها نشان می دهد که تا پایان برنامه هفتم توسعه روند جمعیت دانش آموزی در دوره متوسطه افزایشی است و باید از نظر فضا و تجهیزات و نیروی انسانی پیش‌بینی لازم انجام شود.

محمد مهدی کاظمی یادآورشد: در وضعیت تحلیل آمار نیروی انسانی امسال، بخش قابل توجه جمعیت استخدامی آموزش و پرورش برای دوره متوسطه در نظر گرفته شده است و رشد قابل توجهی در ۲ سال گذشته در خصوص استخدام دبیر و هنرآموز داشته‌ایم و تعداد هشت هزار نفر برای بخش هنرآموزی جذب خواهد شد.

وی عنوان کرد: براساس مدل شایستگی که پیش‌بینی شده برای انتخاب افراد شایسته‌تر و مطلوب‌تر، شایستگی تخصصی و حرفه‌ای برای دبیرستان و هنرستان را مد نظر خواهیم داشت.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: همچنین در دوره دوم متوسطه به منظور تامین نیروی انسانی مورد نیاز، با توجه به اینکه معلمان ۲۴ ساعت و حداکثر در ۴ روز شاغل هستند، می‌توان از ظرفیت دبیران بصورت حق‌التدریس نیز استفاده ‌شود و مشکل جدی برای نیروی انسانی دبیری نخواهیم داشت، ولی در بخش هنرآموزی بدلیل افزایش جمعیت دانش آموزی، می بایست جذب نیروی هنرآموز و استادکار صورت پذیرد.

کاظمی خاطرنشان کرد: هرچند که گستردگی تعداد بازنشستگی معلمان در همین ۲ سال یعنی ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ خواهد بود و پس از آن تعداد بازنشستگان روند کاهشی خواهد داشت، با جذب نیروهای فعلی نیاز به معلم در بخش دبیری در آینده تا حدودی تامین می‌شود و با بحران کمبود نیرو مواجه نخواهیم بود.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • جذب ۲۴ هزار و ۸۸۰  نفر  دبیر و هنرآموز/ برگزاری آزمون استخدامی ۲۸ اردیبهشت
  • چالش کمبود معلم و نیرو در مازندران رفع شده است
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم
  • رشد بیش از ۴ برابری آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی