Web Analytics Made Easy - Statcounter

والدین دانش آموزان با اشاره به اینکه باید برخی دروس پایه به صورت حضوری برای رفع اشکال برگزار شود، ابراز داشتند: باید آموزش های مجازی از طریق برنامه شاد بر اساس نظم و مقررات باشد تا دانش آموز احساس کند در کلاس حضور دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قم فردا،  امسال با توجه به شرایط خاص و وجود بیماری کرونا بوی مهر و بوی مدرسه زودتر به مشام رسید و مدارس پانزده روز زودتر بعد از کلی کش و قوس بازگشایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما همانطور که گفته شد وجود ویروس منحوس کرونا در کشور سایه ای سنگین را بر شروع کلاس های درس ایجاد کرده است که این موضوع باعث دغدغه و نگرانی برای والدین شده است.
در سال تحصیلی گذشته دانش آموزان چهار ماه را با کرونا سپری کردند، بسیاری از آموزش ها و مهارت‌ها از طریق فضای مجازی ارائه شد و در برخی از روستاهایی که به اینترنت دسترسی نداشتند با روش های دیگری دانش آموزان موفق به پایان سال تحصیل شدند و از همین رو باید گفت سال تحصیلی گذشته با هر کم و کاستی به پایان رسید اما باید این مشکلات در این مدت با برنامه ریزی دقیق رفع شود.
در این خصوص وزارت آموزش و پرورش برنامه شاد جدیدی را ارائه کرده است که هنوز باید مدتی از فعالیت آن بگذرد تا بتوان در خصوص آن نظر داد ولی امیدواریم که این برنامه به نوعی آماده شده باشد که دانش آموز احساس کند در کلاس درس قرار دارد.
اما امسال به دلایل شرایط خاص و اینکه دانش آموزان بتوانند رفع اشکال کنند شروع مدارس از 15شهریور اعلام شد اما این سوال پیش می آید که آیا مشکلات اتصال و اینترنت که در سال گذشته نارضایتی های بسیاری را ایجاد کرده بود رفع شده است.
در هرحال سال تحصیلی جدید با حرف و حدیث های فراوان از 15شهریور شروع شده است و هنوز برخی خانواده ها نمی دانند که فرزند خود را باید به کلاس درس حضوری ببرند و یا برای کلاس درس مجازی آماده کنند و از طرفی عدم اطلاع دقیق از این موضوع باعث شده است تا خانواده ها هنوز برای فرزندان خود لوازم التحریر و یا گوشی و تبلت خریداری نکنند.
از همین رو با تنی چند از خانواده ها که در شروع سال تحصیلی دغدغه ها و نگرانی های خاص و بیشماری دارند گفتگویی انجام داده ایم.


آموزش های مجازی بر اساس نظم و مقررات باشد

خانم حشمتی فر مادر دانش آموز فاطمه رمضانی که امسال به مدرسه می رود در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به لوازم التحریر، گفت: امسال قیمت لوازم التحریر بسیار گران و قیمت ها نسبت به سال قبل چندبرابر شده است.
وی ادامه داد: امسال با توجه به اینکه نمی دانیم مسئولین می خواهند در خصوص مدارس چه اقدامی انجام دهند هنوز فقط لوازم التحریر جزعی را خریداری کرده ایم.
حشمتی فر با اشاره به آموزش مجازی، گفت: قیمت گوشی همراه و تبلت چند برابر شده است به همین دلیل مجبور هستیم با همین گوشی ساده که نه نت را می آورد و نه برنامه شاد را باز می کند آموزش فضای مجازی را دنبال کنیم که این نوع آموزش ظلمی در حق دانش آموزان خانواده هایی است که تبلت و گوشی مناسب ندارند.
وی بیان داشت: از آموزش مجازی در برنامه شاد راضی هستیم البته اگر گوشی جواب دهد و در هنگام تدریس هنگ نکند. همچنین باید این نوع آموزش ها بر روی نظم ومقررات باشد.
حشمتی فر با اشاره به آموزش های ارائه شده از تلویزیون، گفت: آموزش هایی که از طریق شبکه های تلویزیون ارائه می شود به دلیل اینکه با روش های معلم متفاوت است برای دانش آموز ایجاد مشکل می کند.
وی اضافه کرد: مسئولین برای نت برنامه شاد هم فکر اساسی داشته باشند چرا که قبلا بسته ها اینترنت در نیمه ماه تمام می شد و مجبور بودیم دوباره بسته بخریم که هزینه بسیاری را بر خانواده تحمیل می کرد.


برخی دروس پایه بصورت حضوری برای رفع اشکال برگزار شود
همچنین خانم صفری مادر دانش آموز سینا صادقی در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه فرزندم از گوشی خودم برای آموزش استفاده می کند، گفت: برای استفاده از برنامه شاد و نحو آموزش در این بستر، ابتدا باید معلمین آموزش های لازم را ببینند چرا که در سال گذشته برخی معلمین به خوبی تدریس می کردند ولی برخی اصلا بلد نبودند با برنامه کار کنند.
وی ادامه داد: باید اطلاع رسانی ها در برنامه شاد سریعتر انجام بگیرد تا دانش آموز از نحوه و زمان تدریس اطلاع به موقع داشته باشد به عنوان مثال در روز اول شروع مدارس هیچ خبری از اطلاع رسانی و آموزش نبود.
این اولیای دانش آموز با اشاره به آموزش از طریق تلویزیون، گفت: تدریس برخی از دروس از طریق تلویزیون نسبت به برنامه شاد بهتر بود ولی ساعت های اموزش مناسب نبود و زمان تدریس هم بسیار کم بود که امسال باید برنامه ریزی دقیق تری صورت بگیرد.
وی اضافه کرد: برخی دروس پایه باید حداقل در هفته دو جلسه به صورت حضوری حتی برای رفع اشکال برگزار شود.


مسئولین به فکر سلامتی دانش آموزان باشند
از طرفی خانم شعبانیان در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه هنوز هیچ لوازم التحریری برای فرزند خود تهیه نکرده است، گفت: هنوز تکلیف مشخص نیست و از طرفی لوازم التحریر افزایش قیمت چندبرابری داشته است.
وی ادامه داد: آموزش از طریق تلویزیون مناسب نیست چرا که دانش آموز به این نوع آموزش اهمیتی نمی دهند . باید در برنامه شاد به نوعی برنامه ریزی شود که دانش آموز حس کند در کلاس درس حاضر است.
شعانیان با اشاره به درخواست خود از مسئولین، خاطرنشان کرد: از مسئولین درخواست داریم به فرزندان ما به چشم فرزندان خود نگاه کنند و به نوعی برنامه ریزی داشته باشند که هم دانش آموزان از تحصیل جانمانند و هم سلامتی آنها تهدید نشود.


در برنامه شاد معلم نمی تواند مشکل دانش آموز را حل کند
همچنین خانم طالبی در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه باید زمان آموزش در برنامه شاد بیشترشود، گفت: در برنامه شاد معلم نمی توانست مشکل درسی دانش آموز را برطرف کند.
وی بیان داشت: با توجه به اینکه اعلام شده است دانش آموزان در مدارس حاضر شوند امیدواریم مدارس را ضدعفونی کنند تا سلامتی دانش آموزان تهدید نشود و از طرفی برنامه های اموزشی در برنامه شاد زودتر اعلام شود.


انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: برخی دروس پایه لوازم التحریر برنامه شاد دانش آموز برنامه ریزی دانش آموزان صورت حضوری خانواده ها سال تحصیلی آموزش ها کلاس درس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۷۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت

طالب محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اعلام زمان آغاز نوبت گیری ارزیابی هوشی/روانی دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی اظهار کرد: ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش از پایه های دوم به چهارم، سوم به پنجم وچهارم به ششم وجهش برای بار دوم با رعایت شرایط ومشروط به رای کمیسیون (منطقه) وسایر مقررات مربوط است.

محمدی افزود: جهش از پایه اول به سوم وجهش برای بار دوم مشروط به اخذ رای کمیسیون (منطقه/استان) وثبت شماره وتاریخ آن درسامانه سیدا است.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان اظهار کرد: مدیران محترم مدارس ابتدایی دارای داوطلب جهش تحصیلی پس از دریافت درخواست کتبی ولی دانش آموز(با سطح پیشرفت خیلی خوب)، بررسی در شورای مدرسه ودر صورت نیاز تأیید کمیسیون خاص در سامانه سیدا نسبت به ثبت مجوز اقدام می کنند.

محمدی تصریح کرد: مدیران مدارس در مرحله بعد با ورود به پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش وپرورش(my.medu.ir) نسبت به تایید صحت اطلاعات دانش آموزاقدام کرده، سپس اولیا با ورود به سامانه فوق نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام، پرداخت و رزرو نوبت اقدام می کنند.

وی افزود: دانش آموزانی که موفق به گذراندن ارزیابی هوش شدند در آزمون تحصیلی پایه مورد نظر شرکت می کنند واگر در همه دروس نمره قبولی را کسب نمایند یک پایه تحصیلی را گذرانده وبه پایه بالاتر می روند.

محمدی گفت: ارزیابی هوشی/روانی متقاضیان جهش تحصیلی صرفا با مقیاس اعلام شده توسط سازمان آموزش وپرورش استثنایی انجام می شود و باتوجه به هوشمند بودن سیستم، نتیجه ارزیابی از طریق سامانه اعلام می شود.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان تأکید کرد: در این برنامه به دانش آموزان اجازه داده می شود با رعایت اصل مساوات در آموزش و با توجه به استعداد خود برنامه‌های درسی و آموزشی را با سرعت بیشتر از معمول در سنین پایین‌تر طی کنند.

وی تصریح کرد: جهش تحصیلی فرآیندی است که باید همه جانبه به آن نگریست و خانواده ها علاوه بر هوش و استعداد فرزندان خود، باید توانایی‌های فردی، اجتماعی و روحیات آنان را هم در نظر بگیرند و با آگاهی کامل تصمیم‌گیری کنند.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان در ادامه با اشاره به آمارشرکت کنندگان در آزمون جهش تحصیلی سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ گفت: ۱۸۹ دانش آموز متقاضی جهش، در آزمون تست هوش شرکت کردند که ۵۹ نفر صلاحیت شرکت در آزمون ارتقای پایه را کسب و ۱۳۰ دانش آموز نیز حد نصاب لازم را کسب نکردند.

کد خبر 6093082

دیگر خبرها

  • متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند
  • مراد صحرایی: در دولت سیزدهم مرگ سند ۲۰۳۰ را اجرا کردیم / تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • حدود ۸ هزار دانش آموز درجشنواره خوارزمی در خاش
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • ۳۲۰ دانش آموز برتر استان یزد تجلیل می‌شوند‌
  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها