Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایوب مقیمی روز چهار شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا  افزود: ۲۳ هزار و ۴۷۹ دانش‌آموز در سال تحصیلی جدید در مناطق مختلف این شهرستان مشغول به تحصیل شدند که ۳۵ درصد آنها به برنامه شاد دسترسی ندارند.

وی بیان کرد: به دلیل شیوه ویروس کرونا و غیرحضوری شدن مدارس، آموزش های در فضای مجازی و از طریق برنامه شاد ارائه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقیمی اظهار داشت:  بیش از هشت هزارو ۲۰۰ نفر از دانش آموزان این شهرستان به دلیل نداشتن تلفن همراه، تبلت و یا رایانه،  دسترسی به اینترنت و فضای مجازی ندارند.

وی تصریح کرد: هم اینک ۹۰ درصد معلمان و ۱۰۰ درصد مدارس شهرستان به شبکه ملی شاد متصل هستند.

مقیمی، در خصوص مشکل دانش‌آموزان مناطق کم برخوردار به دلیل دسترسی نداشتن به شبکه شاد و اینترنت اظهارداشت: برای این دانش آموزانی که به برنامه شاد دسترسی ندارند بسته های آموزشی در قالب  سی دی و دی وی دی تهیه و در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.

وی اظهار داشت: هم اکنون آموزش و پرورش این شهرستان تیم های پشتیبانی برنامه شاد برای پاسخگویی به سوالات و ابهامات دانش آموزان و معلمان تشکیل داده است.

مقیمی تصریح کرد: دانش آموزان این شهرستان در ۲۱۴واحد آموزشی شهری و روستایی با یکهزار و ۶۶ کلاس درس سازماندهی و مشغول به علم آموزی شدند.

وی بیان کرد: ۱۱هزار و ۵۶۶ نفر از دانش آموزان این شهرستان دختر و ۱۲ هزار و ۱۰۴ نفر نیز پسر هستند.

شهرستان ۱۵۶ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار داد.

برچسب‌ها مدارس گچساران دانش‌آموزان آموزش مجازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس گچساران دانش آموزان آموزش مجازی مدارس گچساران دانش آموزان آموزش مجازی اخبار کنکور دانش آموزان برنامه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۵۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۵ درصد دانش‌آموزان مازنی در فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند

مدیرکل آموزش و پرورش استان مازندران از تحصیل ۴۵ درصد از دانش‌آموزان استان در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حسین کمالی در نشست خبری با محوریت گرامیداشت هفته معلم با اشاره به جایگاه علم و عالم، اظهار داشت: تکریم و تجلیل از مقام ارزنده معلم که نقش اثرگذاری در حوزه تربیت سرمایه اجتماعی دارند به عنوان یک فرهنگ و تکلیف باید مورد توجه قرار گیرد. 

وی با اشاره به سخن رئیس جمهور در دیدار با معلمان که ایران قوی در گرو مدرسه قوی و قدرتمند است، افزود: با توجه به اینکه همه ساله شیوه‌نامه از سوی وزارتخانه جهت تقدیر از مقام معلم ارسال می‌شود، امسال هم 98 معلم نمونه در سطح استان انتخاب شد و 9 معلم هم به مرحله کشور راه یافتند.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه موضوع تکریم معلمان منحصر به مدرسه نمی‌شود، افزود: همه مسئولان در سطح استان به نحوی خودشان را به تقدیر از مقام معلم تکلیف کردند و با تاکید استاندار برای اولین بار مراسم تکریم و تجلیل مقام معلم به‌صورت مشترک با دانشگاهیان در هفته آینده با حضور مسئولان ملی برگزار می‌شود.

کمالی با اشاره به برگزاری آزمون‌های استخدامی و جذب نهایی دو هزار و 400 معلم در آموزش و پرورش استان، گفت: در حال حاضر با چالش و کمبود نیروی انسانی روبرو نیستیم و مسأله کمبود معلم را نخواهیم داشت و همچنین 600 نفر سهمیه برای جذب نیروهای خدماتی در استان داریم.

وی با اشاره به کیفیت بخشی به مقوله آموزش گفت: تمام تلاش این است که میانگین نمرات دروس مختلف در پایه های تحصیلی استان ارتقا ببخشیم و به سمت رشد کیفیت آموزش با ارتقای میانگین نمرات هستیم. 

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه استان مازندران جزو 10 استان برتر کشور در کنکور است افزود: در  جذب پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها نیز رتبه دوم را داریم که در رده سبز میانه یا استان مناسب قرار دارد و این نشانه تمایل مازندرانی‌ها به ادامه تحصیل است .

کمالی با بیان اینکه به دنبال گسترش رشته‌های فنی و حرفه‌ای در استان هستیم اعلام کرد: 45 درصد از دانش آموزان مازندران در گروه‌های  فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند که این رقم تا پایان برنامه هفتم باید به 56 درصد برسد و بدون شک با رشد رشته های فنی و حرفه‌ای ، میزان بیکاری هم کاهش می‌یابد.

وی تصریح کرد: از سوی دولت سیزدهم  60 میلیارد تومان برای خرید تجهیزات در هنرستان‌های استان  تخصیص داده شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جذب بیش از ۱۹۰۰ معلم در چهارمحال‌ و بختیاری
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۴۵ درصد دانش‌آموزان مازنی در فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند
  • جشن تکلیف دانش آموزان دختر آستارایی برگزار شد
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان مقطع ابتدایی شهرستان بیضا
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم