Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از اعتماد؛ نمونه آشکارش همین که آذر ‌دارد به نیمه نزدیک می‌شود، کم‌کم باید فکری برای امتحان‌های مدارس کرد و پس از آن نوبت به این بحث می‌رسد که حضوری یا غیرحضوری؟ وزیر آموزش و پرورش در یک برنامه تلویزیونی گفت که قصد بر برگزاری حضوری امتحانات است اگر وزارت بهداشت بگذارد. با همین حرف جرقه بحث در شبکه‌های اجتماعی زده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

«امروزه در بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا آموزش را به صورت حضوری داریم چون آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان با آموزش حضوری کمتر خواهد شد. در خصوص برگزاری امتحانات هم، اصل بر برگزاری امتحانات به صورت حضوری است مگر آنکه در زمان برگزاری امتحانات، طبق دستور وزارت بهداشت و ستاد ملی کرونا مجبور به برگزاری غیرحضوری امتحانات شویم.» محسن حاجی‌میرزایی با حضور در برنامه یک روز تازه شبکه 5 سیما در مورد امتحانات اظهارنظر کرد و نتیجه این شد که از روز گذشته واکنش‌ها به صحبت‌های وزیر در میان کاربران شبکه‌های اجتماعی آغاز شد.«با تمام توان به مبارزه با کادر درمان می‌رویم» یک نمونه از کنایه‌هایی بود که به سمت وزیر باریدن گرفت . 

قرار بر این بود که از نیمه شهریور ماه سال تحصیلی 1400-99 آغاز شود تا عقب‌افتادگی‌های سال تحصیلی گذشته هم به نحوی جبران شود. قرار بر این بود که مناطق دسته‌بندی شوند و بسته به قرمز و زرد بودن‌شان حضوری، غیرحضوری یا شیفت‌بندی شوند. سه، چهار روز مانده به نیمه شهریور حسن روحانی در جلسه هیات دولت گفت:«برای ما فاصله جان و نان معنا ندارد، فاصله کار و معیشت معنا ندارد، فاصله سلامت و دیانت معنی ندارد امسال هم از ۱۵شهریور فاصله‌ای بین جان و یادگیری و آموزش معنا ندارد. هم می‌شود سلامت را حفظ کرد هم به دانش‌آموزان آموزش داد. جوان‌های ما با در نظر داشتن تمامی پروتکل‌های بهداشتی که از طرف ستاد ملی مبارزه با کرونا مطرح شده است، می‌توانند بر سر کلاس درس حاضر شوند.» یکی، دو روز پس از این جلسه ناگهان ابلاغیه‌ای رسید مبنی بر بازگشایی مدارس در تمام کشور «با رعایت پروتکل‌ها.» کلافگی، سردرگمی و ابهام بین دانش‌آموزان، خانواده‌ها، معلمان و حتی مدیران مدرسه موج می‌زد. همه آنچه در طول تابستان گفته شده بود ظرف دو، سه روز در هم پیچید و نوعی دیگر از برنامه‌ریزی برای نحوه تحصیل میلیون‌ها دانش‌آموز به نمایش درآمد. تمام بحث‌های مربوط به اهمیت آموزش حضوری به کنار، همه در این بهت بودند که چرا و چطور می‌شود  ناگهان ظرف یک آخر هفته مدرسه‌ها آماده پذیرش دانش‌آموزان شوند؟

جاهای خالی  شبکه  شاد

از نیمه شهریور تاکنون، مدرسه‌ها به هر شکلی که بود خودشان را با گام‌های کرونا که مدام بلندتر و فاجعه‌بارتر شد، همراه کرده‌اند. آموزش و پرورش هم روزی نیست که اخبار مربوط به شبکه شاد و اهدای تبلت در مناطق کم‌برخوردار منتشر نکند اما تمام تبلیغات به روی وسعت و کارآمدی این شبکه ناگهان در زیر سایه حرف‌های محسن حاجی‌میرزایی قرار گرفته است که می‌گوید امتحانات در صورت موافقت وزارت بهداشت حضوری برگزار خواهند شد. برخی‌ها در شبکه‌های اجتماعی می‌گویند که با کمی آرام‌تر شدن روند شیوع و آمار مرگ ‌و میر به زیر 400 ممکن است دوباره امکان حضوری شدن امتحان مدارس مطرح شده باشد. حاجی‌میرزایی البته به صورت خاص خانواده‌های دانش‌آموزان کلاس اولی را هم مخاطب قرار داد و توصیه به حضور فرزندان‌شان در مدارس کرد:«ما برای خانواده‌ها رعایت پروتکل‌ها را تضمین می‌کنیم و از خانواده‌ها درخواست داریم پس از این دو هفته تعطیلی، حداقل در هفته یک بار اجازه حضور دانش‌آموزان در مدارس را بدهند. تا فرزندان‌شان بتوانند با آموزش رودررو با معلم از کیفیت آموزشی بیشتری برخوردار شوند».

خود وزیر در بخش اول صحبت‌هایش در همان برنامه تلویزیونی باز به تبلیغ دستاوردهای شاد پرداخت و گفت:«در حال حاضر روزانه حدود 600 هزار ارتباط زنده در شاد برقرار می‌شود که به دلیل این حجم بالای ارتباطات در ساعاتی از روز شاهد ترافیک بالایی در پلتفرم شاد و کاهش سرعت دانلود و آپلود بودیم و برای رفع این مشکل با برنامه‌ریزی توانستیم گروهی از دانش‌آموزان را به ساعاتی از صبح و گروهی دیگری را به ساعاتی از بعدازظهر منتقل کنیم.» البته در مورد تعداد دانش‌آموزان و معلمان تحت پوشش شبکه گفت:«این پلتفرم توانست در ساعات معینی از روز 15میلیون دانش‌آموز و یک میلیون معلم را با هم در تعامل قرار دهد.» با این حال هنوز هم که هنوز است تصاویری از معلمان و دانش‌آموزانی که به دنبال کمی پوشش اینترنت به دشت و کوه زده‌اند از راه می‌رسد. هنوز برخی از معلم‌ها در مناطق روستایی و عشایری چاره‌ای جز حضور در کنار دانش‌آموزان ندارند و شاید موفق نبودن شاد و زیرساخت‌های اینترنتی کشور سبب شده است تا آموزش و پرورش احتمال حضوری بودن امتحانات را بررسی کند. یک دلیل دیگر هم البته این است که همچنان دانش‌آموزان بسیاری هستند که به وسایل لازم برای اتصال به اینترنت دسترسی ندارند. در تمام ماه‌های گذشته خیرین و گروه‌های مردمی در حال اعلام شماره حساب و جمع‌آوری پول و اهدای تبلت و گوشی هوشمند به مناطق کم‌برخوردار بوده‌اند. حاجی میرزایی می‌گوید:«به همت خیرین برای تامین وسایل مناسب و ابزار هوشمند برای خانواده‌هایی که در تامین آنها مشکل دارند، نیاز داریم. البته تامین این امکانات در بودجه 1400 آموزش و پرورش دیده شده است ولی هم‌اکنون تهیه ابزارهای هوشمند تنها  از طریق کمک‌های خیرین امکان دارد». 

با تمامی این توصیفات می‌شود منتظر بود که ظرف هفته‌های پیش ‌رو بحث در مورد نحوه برگزاری امتحانات دانش‌آموزان بالاتر بگیرد و به تبع آن فعالان صنفی معلمان و البته کمیسیون آموزش مجلس و مقامات وزارت بهداشت وارد ماجرا شوند. روی دیگر ماجرا هم البته خود دانش‌آموزان هستند که تبدیل به چهره‌های فعال شبکه‌های اجتماعی شده‌اند و از حالا دارند خودشان را برای مخالفت با حضور در جلسه امتحان گرم می‌کنند.

پربیننده ترین اشتغالزایی جدید در آموزش و پرورش شب برفی در انتظار تهران فرصت استخدام رسمی برای معلمان مدارس غیردولتی/ دریافتی دانشجو معلمان افزایش می‌یابد حقوق معلمان بر اساس رتبه بندی چگونه است؟ راهکارهای جذب معلم در آموزش و پرورش تصویب شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آموزش و پرورش حق التدریسی ها فرهنگیان معلمان اخبار فرهنگیان دانشگاه فرهنگیان معلمان حق التدریس اخبار استخدامی آموزش و پرورش آخرین اخبار استخدامی آموزش و پرورش اخبار معلمان خبرگزاری فرهنگیان اخبار آموزش و پرورش آخرین اخبار آموزش و پرورش حق التدریس آخرین اخبار فرهنگیان اخبار استخدام آموزش و پرورش رتبه بندی معلمان رتبه بندی فرهنگیان اخبار حقوق معلمان اخبار حقوق فرهنگیان اخبار بیمه فرهنگیان شبکه شاد اپلیکیشن شاد استخدام حق التدریسی ها سامانه شاد معلمان استثنایی سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۶۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، جمالی سرپرست آموزش و پرورش استان در این جشنواره گفت: ۱۲۰ مراقب سلامت در مدارس استان برای بهداشت و نظارت بر مسائل بهداشتی دانش آموزان فعالیت می‌کنند.
مدیرکل دفتر سلامت سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش هم در این آئین گفت: یکی از برنامه‌های دفتر سلامت تشکل‌های دانش آموزی سفیران سلامت است که ۲۵ درصد دانش آموزان کشور در هر مدرسه سفیر سلامت هستند.
گودرزی افزود: این سفیران با توجه به کمبود نیرو در حوزه سلامت آموزش‌های تخصصی را برمبنای سرفصل‌ها از رابطین بهداشت دریافت و آموزش‌های سلامت محور را به ۱۰ نفر از همکلاسی‌های خود انتقال می‌دهند.
وی اضافه کرد: یکی از برنامه‌های وزارت برای بهداشت و توسعه زیرساخت‌ها جذب نیروی متخصص است که در آزمون استخدامی آموزش و پرورش در اریبهشت ماه ۴ هزار مربی بهداشت جذب و در مهرماه آینده کمبود نیرو برطرف می‌شود

دیگر خبرها

  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • اجرای ۶۰ عنوان‌برنامه به‌مناسبت هفته معلم در استان سمنان/ معلم، ماندگارترین واژه در هستی
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • ۶۰ عنوان برنامه طی هفته معلم در اردبیل اجرا می‌شود
  • ۶۰ عنوان برنامه در طول هفته معلم در اردبیل اجرا می‌شود
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی