Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون آموزش متوسطه اداره آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: تمامی امتحانات به جز گروه‌های خاص که تعداد محدودی هستند به صورت مجازی برگزار می‌شود. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، با شیوع ویروس کرونا و همه‌گیری آن در کشورمان علاوه بر تعطیلی بسیاری از مشاغل، مدارس نیز به سمت و سوی تعطیلی و آموز‌ش‌ها نیز به سمت مجازی و آنلاین کشانده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا و با وجود ایجاد برنامه شاد در جهت آموزش آنلاین دانش‌آموزان، همچنان عده زیادی از دانش‌آموزان در مناطق مختلف در جهت دسترسی به این برنامه با اختلال روبه‌رو بودند، این در حالی است که اکنون بالای 90درصد از دانش‌آموزان متوسطه به آموزش مجازی دسترسی دارند.

محمدرضا ناظم‌زاده با اشاره به دسترسی تعداد زیادی از دانش‌آموزان متوسطه استان اصفهان اظهار داشت: بالای 90 درصد از دانش‌آموزان متوسطه به آموزش مجازی دسترسی دارند و مدرسان مدارس موظف هستند که با تهیه اطلس آموزش از شیوه آموزش دانش‌آموزان مطلع باشند، حدود 8 درصد از دانش‌آموزان به آموزش مجازی دسترسی ندارند که از روش‌های دیگر به‌دست‌ آنان می‌رسد.

وی ادامه داد: دغدغه اصلی ما ترک تحصیل دانش‌آموزان است چرا که درسال‌های گذشته با عدم حضور چند روزه دانش‌آموز در مدرسه متوجه این موضوع شده و پیگیری می‌کردیم اما در آموزش مجازی ممکن است ترک تحصیل پنهانی رخ دهد از این ‌رو درصدد کاهش این اتفاق هستیم و به عنوان یک وظیفه برای متولیان آموزش به آن نگاه می‌کنیم.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان اصفهان در رابطه با برنامه شاد و ایجاد فضای رایگان و امن برای معلمان و دانش‌آموزان عنوان کرد: به شبکه شاد به عنوان یک تولید ملی نگاه کرده و موظفیم از این تولید ملی حمایت کنیم، بسیاری از مشکلات این شبکه رفع شده و روزبه‌روز ارتقا پیدا کرده است، باید تبلیغ و فرهنگ‌سازی کنیم تا دانش‌آموزان و معلمان بیشتر از این فضا استفاده کنند.

جزئیات فوت دانش‌آموز 11ساله دَیّری به روایت مقام قضائی/ متوفی روز حادثه در برنامه شاد "آنلاین" بوده استتحصیل 273 هزار دانش‌آموز در قم/سیم‌کارت‌های برنامه شاد از طریق مدارس توزیع می‌شوندوزیر ارتباطات: برنامه شاد برای تمام مدارس و اپراتور‌ها رایگان شد/ مدارس ‌تا پایان سال به شبکه ملی اطلاعات وصل می‌شوند

وی افزود: هم‌اکنون از بین 868 هزار و 372 نفر دانش‌آموز متوسطه، 760 هزار و 312 نفر در این سامانه اهراز هویت شده‌اند، بااین شرایط آموزش مجازی جای خودرا باز کرده و قطعا ادامه روند آموزش مجازی درکنار آموزش حضوری یکی از برنامه‌های دوران پساکرونا خواهد بود چراکه در استفاده از منابع و نیروی انسانی صرفه‌جویی می‌شود.

ناظم‌زاده درارتباط با برگزاری امتحانات متوسطه تصریح کرد: تمامی امتحانات بجز گروه‌های خاص که تعداد محدودی هستند، بصورت مجازی برگزار می‌شود اما امتحانات خردادماه پایه‌های نهم و دوازدهم به صورت حضوری خواهد بود، شیوه تدریس و امتحان در هنرستان به گونه‌ای است که دروس عمومی و تخصصی تئوری مثل سایر مدارس به صورت مجازی برگزار می‌شود اما دروس عملی و کارگاهی به ‌علت لزوم حضور فیزیکی در کارگاه هنوز برگزار نشده و منتظر تایید ستاد کرونا برای حضور حداقلی دانش‌آموزان در کارگاه‌ها با رعایت پروتکل‌ها هستیم.

وی ادامه داد: امتحانات مجازی باید برمبنای اعتماد برگزار شود و در این ‌راستا از اولیا کمک می‌خواهیم.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان در رابطه یا حضور اتباع در اصفهان و ارائه آموزش به آنان خاطرنشان کرد: 56 هزار و 950 نفر از دانش‌آموزان متوسطه از اتباع هستند و این باعث افتخار آموزش متوسطه استان است چرا که در صورت عدم ارائه آموزش به نوجوانان، آنان به بزه‌کاری کشیده می‌شوند و شاهد عدم سلامت جامعه هستیم.

انتهای پیام/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانش آموزان متوسطه آموزش متوسطه استان اصفهان آموزش مجازی برنامه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۷۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!

این معدل در سال ۱۴۰۰، برای رشته علوم تجربی ۱۳.۱۸، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۳۵، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۴۲ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۴ ثبت‌شده است.

به گزارش فرهیختگان، در سال ۱۳۹۹ نیز معدل دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۷۳، رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۵۰، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۱.۳۴ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۶ را نشان می‌دهد.

میانگین معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان سال ۱۳۹۸، در رشته علوم تجربی ۱۳.۷۷، در رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۲۸، در رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۷۶ و در رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۸ بوده است.

ازاین‌رو می‌توان نتیجه گرفت که میانگین معدل نمرات دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۲ نسبت به چهار سال پیش از آن در تمامی رشته‌ها با افت حدود دو نمره‌ای در امتحانات نهایی روبه‌رو بوده است.

ناظر به همین معیار و مولفه و با بررسی وضعیت استان‌ها، نقشه وضعیت معدل استان‌ها تا حد زیادی منطبق با نقشه فقر کشور است. به این صورت که میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در استان‌های هرمزگان، کهگیلویه‌وبویراحمد، خوزستان، آذربایجان غربی ۸ تا ۹ بود. خراسان شمالی، گلستان، اردبیل، ایلام، کردستان، لرستان، کرمانشاه، فارس، کرمان، گیلان، بوشهر و چهارمحال‌وبختیاری نیز استان‌هایی هستند که میانگین ۹ تا ۱۰ را ثبت کردند. یعنی معدل دانش‌آموزان این استان‌های نیز کم و هشدارآمیز است. با این حساب مجموعا، در ۱۷ استان میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد هشت تا ۱۰ بوده که در وضعیت قرمز هستند.

دیگر خبرها

  • متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • جذب ۲۴ هزار و ۸۸۰  نفر  دبیر و هنرآموز/ برگزاری آزمون استخدامی ۲۸ اردیبهشت
  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • اعلام زمان امتحانات نوبت دوم متوسطه اول
  • افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها