Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، محمد اعتدادی عصر امروز در نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: در جریان اپیدمی کرونا کمتر دستگاهی مانند آموزش و پرورش آسیب جدی دیده است، برنامه شاد یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های اداره آموزش پرورش استان و کشور است و این پلتفرم با همه کم و کاستی‌هایی که در شروع داشته امروزه به مرحله خوبی رسیده و به روزرسانی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان تصریح کرد: استفاده از شاد برای تمامی مخاطبان با تفاهم‌نامه‌ای که با همراه اول و وزارت فناوری اطلاعات صورت گرفته کاملاً رایگان است، مهرماه امسال نیز کلاس‌ها به صورت مجازی برگزار خواهد شد اما در مناطق عشایری و روستایی به دلیل شرایط خاص مانند دو سال گذشته آموزش حضوری خواهد بود.

فضای شخصی دانش‌آموزان و تراکم افراد در کلاس شرط بازگشایی است

وی افزود: برای بازگشایی مدارس نخستین مبحث تراکم دانش‌آموزان در فضای کلی کلاس‌ها است و دومین مبحث فضای شخصی برای دانش‌آموز است، کارگاه‌های هنرستان‌ها آمادگی بازگشایی را دارند زیرا دو معیار اصلی برای بازگشایی را دارند اما بازگشایی آن‌ها نیز به تصمیمات ستاد کرونا بازمی‌گردد.

امتحانات پایه‌های نهم و دوازدهم در هر شرایطی باید حضوری برگزار شود

عباس سلطانیان، مدیرکل دفتر آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش نیز در ادامه این نشست ابراز داشت: مطابق مصوبه ۹۷۷ آموزش و پرورش که در ۱۳ مرداد ۹۹ تصویب شد در زمانی که بیماری‌ها شیوع دارند به غیر از پایه‌های نهم و دوازدهم تمامی پایه‌ها امتحانات غیرحضوری دارند ولی این دو پایه به دلیل شرایط خاص‌تر در هر شرایطی به صورت حضوری اما با امکان تأخیر برگزار می‌شود.

وی در رابطه با بازگشایی مدارس بیان کرد: قطعاً لازم است ستاد ملی مقابله با کرونا این اجازه را به ما بدهند، واکسیناسیون همکاران ما باید به شکل کامل انجام شود و بازگشایی مدارس باید به صورت تدریجی، آرام و مطمئن صورت گیرد.

سلطانیان در خصوص تغییر شیوه کنکور توضیح داد: با توجه به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در تاریخ ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ سازمان سنجش طی بخشنامه‌ای سیاست‌ها و ضوابط پذیرش متقاضیان ورود به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی را به تمامی مدارس کشور در حوزه آموزش متوسطه ابلاغ کرد.

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: مطابق ماده ۸ مصوبه ذکرشده تمامی قوانین متعارف با این مصوبه ملغی شده و از تاریخ تصویب لازم‌الاجرا است و در ماده ۷ اشاره شده که ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور موظف است ظرف مدت ۶ ماه سیاست‌های پیشنهادی را به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی برساند و بر آن اساس شیوه‌نامه اجرایی تنظیم و ابلاغ شود.

آموزش حضوری برای دانش‌آموزانی که به اینترنت دسترسی

وی در خصوص استفاده مدارس روستایی و عشایری از سامانه شاد گفت: یکی از نگرانی‌های ما در خصوص عدالت آموزشی مبحث شاد بود که یکی از راه حل‌ها حضور آن‌ها در مدارس بود و این اطمینان برای ما ایجاد شد که این عزیزان در سبد آموزش ما قرار گرفته‌اند.

سلطانیان با بیان اینکه سند ۲۰۳۰ در هیچ مدرسه‌ای اجرا نشده است، گفت: تنها سندی که در مدارس اجرا می‌شود سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است که ۲۳ برنامه اصلی دارد، ما در معاونت آموزش متوسطه ۲۸ برنامه داریم که ابلاغ شده و بر حسن اجرای آن هم نظارت داریم.

۲۷ درصد مدارس نیاز به بازسازی دارند

سیدمحمد میرپور، معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره‌کل آموزش‌ و پرورش استان اصفهان نیز در ادامه این نشست اذعان کرد: در راستای جبران کسری نیروی انسانی با استفاده از نیروهای بازنشسته، ورودی دانشگاه فرهنگیان، استخدام آزاد، تدریس عوامل اجرایی مدارس و استفاده از طرح خرید خدمات آموزشی به دنبال جبران این کسری هستیم.

وی یادآور شد: از شروع طرح تخریب و بازسازی بر اساس مصوبه مجلس تاکنون ۲ هزار و ۷۷۷ باب کلاس تحویل اداره شده است و  ۴۵۵ هزار مورد از آ‌ن‌ها آماده تحویل به مدارس شده است، همچنین حدوداً ۲۷ درصد مدارس نیاز به بازسازی دارند.

در صورت تشخیص ستاد کرونا خانواده‌ها با آموزش حضوری دانش‌آموزان موافقت کنند‌

محمدرضا ناظم‌زاده معاون آموزش متوسطه و مسؤول ستاد پروژه مهر اصفهان اظهار داشت: اگر ستاد کرونا به مرحله تشخیص رسید که دانش‌آموزان حتی دو الی سه روز در مدرسه حضور یابند خانواده‌ها باید همکاری‌های لازم را داشته باشند، همان‌طور که در دوران امتحانات با بهترین پروتکل‌ها شرایط را محیا کرد‌ه‌ایم در این زمینه نیز سربلند خواهیم بود.

لیلاسادات ابطحی، معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان نیز در این نشست مطرح کرد: امسال شاهد حضور ۹۱ هزار و ۹۲۳ دانش‌آموز بدو ورود هستیم که برنامه‌ریزی‌های خاصی برای آن‌ها صورت گرفته است و در صدد این هستیم که کودکی بازمانده نداشته باشیم.

وی تصریح کرد: آموزش همکاران و کیفیت‌بخشی به آموزش انجام شده است، در دوران کرونا به دلیل تعطیلی‌های پیش از دبستان ما، در این دوره آموزش رایگان را داشتیم که در این کانال‌ها محتواهای بسیار ارزشمندی دارد.

۸۰ درصد فرهنگیان واکسن دریافت کرده‌اند‌

آذرکیوان امیرپور، معاون تربیت بدنی و سلامت اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان نیز اظهار داشت: واکسیناسیون باید تأییدیه سازمان غذا و دارو را داشته باشد، واکسیناسیون ۱۲ تا ۱۸ سال به صورت تک‌دزی است که در چین با  سینوفارم ۱۰۰ میلیون نفر در سن ۱۲ تا ۱۸ سالگی واکسیناسیون شده‌اند.

وی در ادامه خبر داد: در هفته گذشته افرادی که واکسن سینوفارم و برکت را دریافت کرده بود دز دوم را نیز دریافت کردند، ۸۰ درصد فرهنگیان استان واکسن زده اند و ۲۰ درصد باقی مانده نیز  در شرایط بیماری قرار داشته اند.

راه‌اندازی طرح اینترنت روستایی 

حمیدرضا خردمند، رئیس اداره فناوری اطلاعات اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان در ادامه ابراز داشت: طرح اینترنت رایگان روستایی به مدت دو سال با همکاری مخابرات راه‌اندازی شده است که ۷۸ مدرسه به دلیل صعب‌العبور بودن نتوانستند طرح را دریافت کنند که برخی به کمک ایرانسل و رایتل از اینترنت بهره بردند.

وی در ادامه عنوان کرد: با شرکت مخابرات تفاهم‌نامه‌های ضمنی برای اینترنت رایگان معلمان در نظر گرفته شده که این طرح به صورت ۹ ماهه برای دانش‌آموزان  و یک ساله برای معلمان در نظر گرفته خواهد شد.

خردمند همچنین گفت: حدود ۷۱ درصد از استفاده‌کنندگان از برنامه شاد از این برنامه رضایت دارند و ۳۰ درصد دیگر از نرم‌افزارهای دیگر نیز استفاده می‌کنند، همچنین سال جدید را با شاد به‌روزشده شروع خواهیم کرد.

افتتاح خط ۱۵۷۰ برای مشاوره به دانش‌آموزان، والدین و معلمان

مریم ژاله، رئیس اداره مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان در ادامه بیان کرد: سال گذشته با توجه به وضعیت غیرحضوری مدارس و عدم دسترسی به دانش‌آموزان بسته ارتقای خدمات مشاوره و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی را داشته‌ایم که ذیل دو برنامه کار انجام می‌گرفت.

وی همچنین اعلام کرد: طی۶ ماه گذشته وزارت آموزش و پرورش خط چهار رقمی ۱۵۷۰ را افتتاح کرد که از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب همکاران پاسخگو هستند، مخاطبان آن‌ها هم معلمان، دانش‌آموزان و والدین آن‌ها هستند.

علیرضا سلطانی رئیس اداره دوره دوم ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان نیز در پایان این نشست اذعان کرد: امسال هزار و ۲۳ نفر دانش‌آموز بازمانده از تحصیل و تارک تحصیل داشته‌ایم که ۳ هزار و ۴۰۲ نفر شناسایی و جذب شدند و هزار و ۶۲۱ نفر شناسایی نشده‌اند. 

انتهای پیام/۶۳۱۲۱/ح۳۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: سند ۲۰۳۰ اینترنت معلمان برنامه شاد مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان آموزش متوسطه دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۳۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند درصد مدارس استان سمنان تخریبی است؟

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان آمار مدارس تخریبی این استان را اعلام کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سید جمال وزیری محبوب عصر امروز در نشست مدیران و معاونان آموزش و پرورش استان سمنان در سالن جلسات این اداره کل اظهار داشت: بر اساس آمارهای موجود بین 33 تا 35 درصد مجموع مدارس استان سمنان تخریبی است.

وی با اشاره به اهمیت نوسازی مدارس تخریبی استان سمنان تصریح کرد: در حال حاضر مهم‌ترین چالش فعلی این‌مجموعه مدارس و فضاهای آموزشی تخریبی و فرسوده در غرب استان سمنان است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با اشاره به برنامه‌ریزی صورت گرفته برای شناسایی و اولویت‌بندی نوسازی مدارس این استان عنوان کرد: بیش‌تر عمده مدارس تخریبی استان سمنان مربوط به حاشیه شهرها است.

وزیری محبوب با بیان اینکه در سال گذشته، مبلغ اعتبارات ویژه بهسازی فضاهای آموزشی استان سمنان حدود 2 هزار میلیارد ریال بوده است تصریح کرد: میزان اعتبارات این بخش امسال به 10 هزار میلیارد ریال رسیده است.

وی با اشاره به سفر وزیر آموزش و پرورش به استان سمنان در حاشیه حضور رئیس‌جمهور در این استان خاطرنشان کرد:‌ در جریان این سفر، مشکلات و دغدغه‌های موجود در حوزه آموزش و پرورش به مسئولان مربوطه، ارائه و در آینده‌ای نزدیک با مساعدت لازم، برخی از این مسائل، رفع و حل خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با اشاره به اینکه بیش از 375 هزار میلیارد تومان اعتبارات از محل اجرای مولدسازی اموال و دارایی‌های مازاد آموزش و پرورش استان سمنان جذب شده است گفت: در تلاشیم تا نهضت مدرسه‌سازی را با کمک دولت، مجمع خیران در استان راه‌اندازی و محقق سازیم.

وزیری محبوب به آخرین وضعیت نیروی انسانی در نظام تعلیم و تربیت استان سمنان اشاره و بیان کرد: در سال تحصیلی آینده با استخدام جدید و تأمین نیروی انسانی، مشکلی در بحث ساماندهی نیروها نخواهیم داشت، اما سازماندهی نیروی انسانی در آموزش و پرورش و فرایند پروژه مهر تابستان امسال انجام می‌شود.

وی  ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره 124 شهید فرهنگی و 622 شهید دانش‌آموز و شهید استاد مرتضی مطهری، در توصیف جایگاه معلم اظهار داشت: واژه معلم، ماندگارترین واژه در هستی و نام معلم قرین با علم‌آموزی است.

مدیرکل آموزش و پرورش سمنان به درپیش بودن روز و هفته گرامیداشت مقام معلم اشاره و با تأکید بر این‌که معلم باید دانش‌آموزان خود را بر مبنای استعدادهای ذاتی به شکوفایی برساند افزود: مدرسه، دالان دانشگاه نیست؛ بلکه محلی برای کارآفرینی است و کار معلم در واقع تحویل دادن انسان توانمند به جامعه است

وزیری محبوب تصریح کرد: معتقدیم نجات یک دانش‌آموز در مسیر رشد طبیعی خود نجات یک جامعه است و از نگاه ما هر دانش‌آموزی که در مدرسه شکوفا می‌شود تحول‌گر یک جهان خواهد بود.

وی نقش معلم در جامعه را به‌عنوان یک تسهیل‌گر دانست و افزود: معلم تنها نقش یاددهی را ندارد و سیاست اصلی آموزش و پرورش هم آموزش علم نافع و رساندن فرد به بلوغ شخصیتی است.

وزیری یادآور شد: کار معلم این است که انگیزه را در وجود دانش‌آموزان بی‌انگیزه، شعله‌ور کند و علاوه بر نیاز  علمی به نیازهای اخلاقی و معنوی آن‌ها توجه ویژه داشته باشد.

وی هم‌چنین با اشاره به عملکرد و اقدامات اجرایی آموزش و پرورش استان در یک‌سال اخیر، حفظ آرامش، گسترش هم‌دلی و هم‌افزایی بین کارکنان و انسجام درون‌سازمانی را مهم‌ترین دستاورد این‌مجموعه، عنوان کرد و اظهار داشت: احساس رضایت معلم برای حضور در سر کلاس ازجمله موضوعاتی است که در نتیجه آرامش و هم‌دلی بین کارکنان این حوزه به دست آمده است.

انتهای پیام/363/.

دیگر خبرها

  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • ۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور از کدام مشکلات گفتند؟
  • فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد
  • حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • چند درصد مدارس استان سمنان تخریبی است؟